Contact us here
Nieuws 9 mei 2023

De LINAK DPI bedieningspanelen – meer dan je zou denken

Een gestroomlijnd ontwerp, intuïtief gebruik en ingebouwde botsbeveiligingssensor, samen in één bedieningspaneel. Met de serie LINAK DPI bedieningsdpanelen voor zit-sta bureaus bereiken innovatie en bureaubescherming een nieuwe dimensie.

 

Gestroomlijnd ontwerp

De nieuwe serie DPI bedieningspanelen is ontworpen op basis van eigentijds inzicht en vormt een aanwinst voor elk zit-sta bureau. De DPI is er in twee uitvoeringen: een basisversie (omhoog/omlaag) en een geavanceerde versie met display. Daarmee krijgen ontwerpers en fabrikanten de flexibiliteit om het ideale bedieningspaneel te koppelen aan hun assortiment zit-sta-bureaus.

Wij hebben keihard gewerkt om het juiste evenwicht te vinden tussen vorm en functie. Het resultaat is een eigentijds ontwerp waarmee onze klanten hun bureau kunnen opwaarderen en de bruikbaarheid ervan verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe serie DPI bedieningspanelen voldoet aan de eisen van klanten.

LINAK DPI1C bedieningspaneel met display, intuïtief te bedienen door de paddle licht te kantelen – stijlvol gemonteerd op het blad van een zit-sta bureau.
 

Dankzij het dunne profiel en het strakke ontwerp past de nieuwe serie DPI-bedieningspanelen bij elk eigentijds zit-sta bureau. En de minimalistische elegantie geeft de tand des tijds het nakijken. Eindgebruikers hebben niet alleen baat bij het opvallende ontwerp, maar ook bij de ergonomische vorm.

 

Ingebouwde botsbeveiligingssensor

De meest opvallende functie van de DPI-serie is niet eens zichtbaar: Een ingebouwde botsbeveiligingssensor in het DPI-bedieningspaneel – bureaubeveiliging op een volkomen nieuwe en slimme manier.

De sensor detecteert zelfs de geringste afwijking van het bureaublad – of het bureau nu omhoog of omlaag gaat. Zodra een afwijking wordt gedetecteerd, wordt de beweging aangepast in tegenovergestelde richting om de impact op het bureau en het botsende object tot een minimum te beperken.

Door een botsbeveiligingssensor in het DPI bedieningspaneel in te bouwen, hebben klanten geen externe plug-in botsbeveiligingssensor meer nodig, en verbeteren we in één moeite door ook het kabelbeheer en de logistiek door minder componenten te gebruiken.

LINAK DPI1K en DPI1C: bedieningspanelen met ingebouwde botsbeveiligingssensor – voor bescherming van zit-sta bureaus
 
 

Intuïtieve eindgebruikerservaring

Je hoeft het innovatieve paneel van de serie DPI-bedieningspanelen maar lichtjes omhoog of omlaag te doen om de tafel direct te laten bewegen. Het veranderen van positie, van zitten naar staan (of omgekeerd), wordt makkelijk en intuïtief. Je doet het zelfs zonder je ogen van het scherm te halen.

Kies de DPI met display om de beschikking te krijgen over allerlei geavanceerde functies. Download de gratis Desk Connect™ app, koppel die aan je DPl en volg de intuïtieve activeringsprocedure voor het instellen van functies als favoriete zit- en sta-posities, automatisch aansturen en nog veel meer.

De DPI serie is terugwaarts compatibel met alle LINAK DESKLINE ®-systemen die worden ondersteund door de CBD6S controlebox en/of de DL IC-systemen. Gewoon plug & play!

LINAK DPI1C bedieningspaneel in een strak, gestroomlijnd ontwerp – met de bijbehorende Desk Connect™ app.
 

Lees meer over ons brede assortiment bedieningspanelen voor zit-sta bureaus en onze elektrische hefkolommen voor in hoogte verstelbare kantoorbureaus en werkstations.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen