Contact us here
Techniek & trends

Bench systemen voor efficiënt gebruik van ruimte en strak design

Een van de snelst groeiende toepassingen in het moderne kantoor zijn bench systemen. Terwijl de hoeveelheid beschikbare ruimte per medewerker afneemt, zorgen bench systemen voor een element van flexibiliteit in de kantoorinrichting.

Bench systemen voor efficiënt gebruik van ruimte en strak design

Veelzijdigheid is essentieel bij het ontwerpen van een kantoor waarin de ruimte optimaal wordt benut. Wat al tientallen jaren een trend lijkt, blijft een grote uitdaging voor ondernemingen. Hoe benut ik kantoorruimten optimaal terwijl de beschikbare ruimte steeds beperkter wordt? 

Volgens cijfers die werden gepubliceerd door CBS News beschikte kantoorruimte in 2017 14 m² per medewerker – een aanzienlijke afname vergeleken met de 21 m² van 2010.

Op dit punt komen bench systemen in aanmerking. Bench systemen verbinden wat anders twee of meer vrij staande bureaus zouden zijn. Ze verminderen de verspilde ruimte voor bedrading, individuele computerknooppunten, ruimteverdelers en zelfs de ruimte die nodig is voor een fraaier uiterlijk en betere reiniging. 

Optimaliseren van de beschikbare kantoorruimte
Het samenvoegen van bureaus lijkt echt meer ruimte te creëren per werknemer. Er zijn werkelijke unieke ontwerpen bedacht met Bench systemen die individuele voorkeuren ondersteunen en de communicatie en samenwerking vereenvoudigen. Ze bieden ook opties met een focus op design, vaak zelfs met meer privacy dan een standaard open ontwerp biedt.

Meer mogelijkheden voor de kantoorgebruiker
U kunt een geheel nieuwe vorm van vernieuwing invoeren, gericht op de medewerker, die beweging brengt in bench systemen. Met producten als de LINAK® DESKLIFT™ hefkolommen, met optionele benchbeugels, wordt de constructie van zit-sta bureaus veel eenvoudiger.

Met behulp van bench systemen wordt de uitwisseling met anderen om u heen verbeterd, net als de connectiviteit met technologische voorzieningen. Met de zo gewonnen ruimte krijgt u ook betere methodes om kabels te bundelen of afzonderlijke technologie hubs op te zetten. Volledig anders dan vroeger, toen nog talloze kabels nodig waren. 

Bij een mobiel systeem op batterijen kunnen hefkolommen ervoor zorgen dat uw plaatsing van bureaus zo flexibel mogelijk vormgegeven kan worden. Dit maakt continue afwisseling tussen zitten en staan mogelijk, ongeacht waar uw bench systeem is opgesteld. 

Alles bij elkaar krijgen de ontwerpers van uw kantoorruimte meer vrijheid om een open en vloeiend arrangement te maken met hoogwaardige bench systemen.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen