Techniek & trends

IC-technologie (Integrated Controller) voor comfortbedden

IC-technologie (Integrated Controller) in actuatoren van LINAK® voor comfortbedden zorgt ervoor dat het aantal producten in een systeem tot een minimum blijft beperkt – minimaliseert zowel de montagetijd als productiekosten en optimaliseert het voorraadbeheer voor bedfabrikanten.

Wanneer actuatoren voor comfortbedden worden geleverd met IC-technologie (Integrated Controller), houdt dit in dat de controlebox is geïntegreerd in de actuator. Deze technologie is een groot voordeel voor bedfabrikanten, bedontwerpers en consumenten – omdat het aantal producten in een systeem tot een absoluut minimum wordt gehouden. Dit maakt het complete systeem nóg compacter, wat inhoudt dat het systeem gemakkelijk is te integreren in veel verschillende bedontwerpen. Een essentieel voordeel is ook dat IC-technologie zowel ontwerpers als fabrikanen het ongemak bespaart om controleboxen te moeten beheren en monteren.

Bespaar tijd en vermijd gedoe voor zowel productie als voorraadbeheer
Het feit dat met een geïntegreerde controller fabrikanten zich niet druk hoeven te maken over controleboxen, heeft meerdere voordelen voor zowel productie als voorraadbeheer. Ten aanzien van productie houdt IC-technologie in dat de montage van een compleet systeem op een bed minder kabels vereist en minder tijdrovend is. Ten aanzien van voorraadbeheer kan de fabrikant efficiënter zijn aangezien de controlebox en bijbehorende kabels geen ruimte hoeven in te nemen en niet als onderdeel van de voorraad hoeven te worden beheerd.

Voor bedontwerpers houdt een systeem met Integrated Controller in dat in het meubel een minimale ruimte wordt ingenomen – wat het gemakkelijker maakt om de verstelbaarheid te integreren. Dit betekent dat consumenten een verstelbaar bed kunnen hebben, en nog steeds ruimte overhouden onder hun bed.

Minder kabels is goed voor iedereen
Een extra voordeel voor zowel fabrikanten als de bedontwerper is dat als gevolg van de integratie van een controlebox er minder kabels nodig zijn, die anders kunnen breken of vast kunnen raken in het bedframe. Dit houdt in essentie in dat er minder gebroken systemen zijn, en minder geld hoeft te worden besteed aan vervangende kabels en montage van nieuwe kabels. De voordelen voor een merk zijn duidelijk: een verstelbaar bed met weinig onderhoud is onmiskenbaar een winnaar. Consumenten profiteren hier automatisch van, omdat er minder onderdelen zijn die kunnen breken of beschadigd kunnen raken. Wat resulteert in een bed dat waarschijnlijk nauwelijks reparatie behoeft.

Bekijk de relevante producten hieronder om producten van LINAK® te zoeken voor comfortbedden die zijn uitgerust met IC-technologie.

 
Productie van LINAK op wereldniveau play-icon

Productie van LINAK op wereldniveau

TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Nooddaalfunctie play-icon

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Nooddaalfunctie

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Montage play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK - montage

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Pairen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK - pairen

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije play-icon

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.