Contact us here
Techniek & trends

Waarom een verstelbaar bed kiezen?

Zeven alledaagse redenen om een verstelbaar bed aan te schaffen, ongeacht uw leeftijd.

Verstelbare bedden zijn bedoeld voor iedereen
Een verstelbaar bed (ook een in hoogte verstelbaar bed genoemd) voegt extra comfort toe aan uw dagelijkse leven, ongeacht wie u bent, hoe oud of hoe jong u bent, of u gezond bent of onder pijn lijdt, alleenstaand bent of een gezinsleven heeft. Sommige dingen worden gemakkelijker en comfortabeler, terwijl andere u opties kunnen bieden waar u nooit aan gedacht had.

Ervaar het extra comfort van een verstelbaar bed wanneer u...

Waarom een verstelbaar bed kiezen

Ontspannen of werken
Misschien moet u een e-mail doornemen of de briefing voor de vergadering van morgen nog een keer doorlezen. Maar misschien wilt u ook alleen maar het volgende hoofdstuk van dat spannende boek lezen. In een comfortabele positie met een stevige rugsteun en uw voeten omhoog bent u waarschijnlijker beter af, om welke reden dan ook. Met een in hoogte verstelbaar bed is dit allemaal mogelijk met één druk op de knop.

Waarom een verstelbaar bed kiezen

Geef de ochtend een speciaal tintje
De mooiste dagen zijn wanneer u tot laat in de ochtend kunt uitslapen. Een verstelbaar bed kunt u binnen een paar seconden omtoveren tot een gezellige ontbijtlounge.

U kunt heel eenvoudig het ruggedeelte omhoog brengen zodat u hiervoor geen extra kussens achter u hoeft op te stapelen.

 

LINAK bed

Verbeter uw gewoontes
Een Smart Home betekent veel meer dan 'alleen maar babbbelen' met uw apparaten in huis via de stembesturing. `Het aansluiten van uw bed op een draadloos netwerk betekent in feite dat u uw slaapkamer verbindt met de rest van uw Smart Home. Zo zorgt u voor meerwaarde, plezier en maakt u uiteindelijk uw dagelijkse routines ook een stuk eenvoudiger. Stel u een routine voor het slapengaan voor waarmee de verlichting automatisch wordt gedimd, de voordeur wordt gesloten en uw bed zachtjes naar een comfortabele slaapstand wordt neergelaten wanneer u zegt: “Alexa, welterusten!” En dat allemaal zonder één vinger te bewegen! De stembesturing van LINAK werkt met OK Google of Amazon Alexa.

 
Waarom een verstelbaar bed kiezen

Comfort tijdens de zwangerschap
Een zwangerschap kan heel uitputtend zijn. Soms is het onmogelijk te slapen en in en uit bed stappen kan een heel karwei worden.

U hoeft alleen maar het voeteind of rugsteun af te stellen om het comfort te krijgen dat u wenst – om te slapen, een pijnlijke rug of vermoeide benen te laten rusten, en om in en uit bed te stappen.

Waarom een verstelbaar bed kiezen

Momenten waarin u zich verbonden voelt met uw kind
Of u nu uw baby borstvoeding geeft, dan wel samen mooie momenten beleeft – het comfort is daarbij altijd een wezenlijk element. Dag of nacht moet u een houding kunnen vinden die u en uw kleintje het nodige comfort geeft, soms urenlang. Breng heel eenvoudig het voeteind of de rugsteun in uw in hoogte verstelbare bed omhoog en creëer het mooist denkbare moment.

 
Waarom een verstelbaar bed kiezen

Hou op met snurken!
Misschien kent u die situatie? Uw partner snurkt en houdt u de hele nacht wakker. Een van de eenvoudigste dingen om snurken tot een minimum te beperken is de ademhaling te vergemakkelijken door de rugsteun omhoog te zetten – vaak is niet meer dan 10 centimeter al voldoende. Met geluidsarme verstelbare bedden kunt u uzelf en uw partner helpen – zelfs zonder hem of haar eerst wakker te maken!

Waarom een verstelbaar bed kiezen

Rust en herstel na de training
Het is bekend dat herstel van uw lichaam na een intensieve training net zo belangrijk is als de work-out zelf.

Breng het voeteind omhoog en geef vermoeide benen een betere positie om te herstellen.

 
 
Google, YouTube en Google Nest Mini zijn handelsmerken van Google LLC.
Google Assistant is niet verkrijgbaar in bepaalde landen en talen.
Amazon, Alexa en alle hieraan gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of hun geaffilieerde bedrijven.
 

Kies een verstelbaar bed om het comfort van uw leven te verbeteren.

Zes redenen om een verstelbaar bed aan te schaffen play-icon

Waarom een verstelbaar bed kiezen?

TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

Bestanden

Introductie van spraakbesturing voor verstelbare bedden

Slimme speakers zijn steeds meer gewild - ook in de slaapkamer. Ons connectiviteitsaanbod maakt uw bedden toekomstbestendig, ondersteunt uw merk en helpt eindgebruikers om hun dagelijkse routines te veranderen. Begin vandaag nog met verbeteren, en word de droom van uw klanten.

Waarom een verstelbaar bed kiezen?

Ontdek de zes alledaagse redenen om een elektrisch verstelbaar comfortbed aan te schaffen, ongeacht uw leeftijd. Het extra gemak en de extra flexibiliteit van een elektrisch verstelbaar comfortbed maken veel ervaringen veel comfortabeler.

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de veelzijdigheid van HOMELINE systemen en producten voor verstelbare bedden én relaxstoelen.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen