Contact us here
Afsluiters

Verwerking van afvalwater

Actuatoroplossingen van LINAK helpen u de stroming te optimaliseren, feedback te verzenden, en geven u de volledige controle over uw afvalwater.

Afvalwater

Afvalwater beheerd met gebruik van actuatoroplossingen

Omdat de zoetwaterreserves afnemen, is er steeds meer aandacht voor de gevolgen van ons menselijk handelen voor het milieu. Technologische ontwikkelingen worden gevolgd door ambitieuze initiatieven, aangezien beheer, behandeling en recycling van afvalwater een hot item in het publieke debat is geworden. Elektrische lineaire aandrijfsystemen kenmerken zich door:

  • Eenvoudige installatie zonder slangen, compressoren of pompen
  • Robuuste en onderhoudsvrije systemen met een laag energieverbruik
  • Hoogwaardige besturingsoplossingen met geavanceerde bewakings- en feedbackopties

Efficiëntie behandeling van water vereist vandaag de dag creatieve en vaak innovatieve oplossingen. De focus hierbij ligt zowel op afvalwater als wateroverschot dat zich voordoet als gevolg van klimaatverandering. Behandeling van afvalwater wordt steeds geavanceerder, en mechanische en biologische filtering is nu een standaardproces. Tegelijkertijd dreigt de toename van zware regionale regenval de kritieke filterprocessen in rioolwaterzuiveringsinstallaties te verstoren.

Bewaak en krijg feedback vanaf actuatoren
Basins met wateroverschot vormen een deel van de oplossing om periodieke wateroverschotten te beheren. Met intelligente actuatorenystemen krijgt u niet alleen feedback vanuit het circuit, maar kunt u vanaf het kantoor ook de kleppen openen of sluiten, waarbij water wordt doorgevoerd naar de basins en een traploze stroming wordt gecreëerd. 

Ga voor een duurzaam systeem zonder onderhoudsbehoefte
Het spreekt vanzelf dat, om met water te kunnen werken, alle apparatuur moet worden aangepast aan het buitenklimaat, vocht, damp of zelfs natte omstandigheden. Elektrische lineaire actuatoren zijn gesloten units zonder aangesloten slangen, pijpen of pompen. De afwezigheid van vloeistoffen en gassen betekent dat altijd een goede prestatie mogelijk is, ook bij strenge vorst of verzengende hitte, en dat geen onderhoud nodig is.

Houd de installatie eenvoudig en zorg voor een kostenefficiënte oplossing
Elektrische lineaire actuatoroplossingen zijn gemakkelijk te installeren met zeer weinig onderdelen. U krijgt een ‘all-in-one-pakket’ en een betrouwbaar systeem waarmee uw werknemers veilig kunnen werken. Dit alles maakt het tot een kostenefficiënte oplossing in vergelijking met andere systemen, waarmee u in staat wordt gesteld de focus op het milieu te houden.

Lees meer
Lineaire actuator LA36
Eenvoudige montage van automatiseringsoplossingen voor afsluiters – u doet 't zelf play-icon

Eenvoudige montage van automatiseringsoplossingen voor afsluiters – u doet 't zelf

Oplossingen op het gebied van elektrische afsluiters voor efficiënte behandeling van afvalwater play-icon

Oplossingen op het gebied van elektrische afsluiters voor efficiënte behandeling van afvalwater

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Monteren van kabels LINAK WCU play-icon

LINAK WCU: Monteren van kabels

Basisafstelling LINAK WCU play-icon

LINAK WCU: Afstelling

Probleemoplossing LINAK WCU play-icon

LINAK WCU: Probleemoplossing

Bestanden

Focus op afvalwaterverwerking

In de afvalwaterindustrie zijn, om de verschillende faciliteiten elke dag op nieuw weer optimaal te laten werken, eenvoudige bediening en controle essentieel. In deze brochure leest u meer over actuatoroplossingen van LINAK voor afvalwaterverwerking.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Afsluiter toepassingen

Actuatoren van LINAK bieden een geavanceerde stroomregeling van kleppen in, bijvoorbeeld, faciliteiten voor afvalwaterzuivering, pulp en papier en afvalbehandeling.

Lees meer

Video’s over het beheer van afvalwater

Ontdek meer over de elektrische actuatortechnologie die wordt gebruikt voor afvalwaterbeheer. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen