Contact us here
Bureaus

Industriële werktafels

De actuatorsystemen van LINAK bieden soepele en betrouwbare hoogteverstelling voor montage- en verpakkingstafels, evenals voor diverse werktafels.

Industriële werktafels

Actuatorsystemen voor industriële werktafels

De grotere focus op ergonomie heeft ertoe geleid dat veel organisaties voor hun werknemers op zoek zijn naar werktafels die minder vermoeidheid veroorzaken. Absentie als gevolg van rugpijn en andere werkgerelateerde aandoeningen is duur en vraagt om innovatieve oplossingen om de efficiëntie op peil en het werk aantrekkelijk te houden. Flexibele aanpassing van werktafels kan een cruciaal onderdeel van de oplossing vormen. Met actuatorenystemen van LINAK krijg je een soepele beweging en een groot aantal andere voordelen.

  • Grondig geteste actuatoren om de duurzaamheid te garanderen
  • Innovatieve en stabiele oplossingen met parallelle aandrijving
  • Wereldwijde partner met meer dan 30 jaar ervaring

In hoogte verstelbare werktafels kunnen de ergonomie voor werknemers verbeteren. Deze kunnen ook LEAN-processen verbeteren bij assemblage- en verpakkingslijnen en zelfs voor een veilige werkomgeving zorgen rondom ESD-werktafels (werktafels met elektrostatische ontlading). Actuatoren van LINAK zorgen voor een soepele verstelling van vrijwel elk soort werktafel met in hoogte verstelbare tafelbladen en verstelbare positiehulpmiddelen.

Vertrouw op duurzame en beproefde en geteste actuatoren
Alle producten van LINAK worden grondig getest voordat deze de fabriek verlaten. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat deze compatibel zijn met de vereiste certificeringen en om duurzaamheid te garanderen. Onderhoud behoort tot het verleden met moderne elektrische actuatoren. Industriële werkplekken zijn vaak 24/7 in bedrijf, en er is een foutloze prestatie met vrijwel nul uitval vereist.

Realiseer een soepele beweging met stabiele kolommen
Werknemers die diensten draaien achter een industrieel werktafel, zijn meestal niet even groot of van dezelfde bouw. Daarom is een op de persoon afgestemde verstelling van het werktafel noodzakelijk om de optimale ergonomie te bewerkstelligen. Het uitgebreide productenportfolio van LINAK maakt het mogelijk om voor elk doeleinde een werktafel te ontwerpen. Alle actuatoren zijn uiterst stabiel en bieden een soepele en geluidsarme beweging. 

Werk samen met een wereldwijde partner die een schat aan ervaring heeft
Al meer dan 30 jaar heeft LINAK zijn productenportfolio uitgebreid en zijn wereldwijde marktinzicht vergroot. Maar wij gaan nog steeds partnerschappen aan met de nodige bescheidenheid en onbevangenheid. Vandaag de dag biedt LINAK superieure elektrische actuatorenystemen waaronder de ZERO™ technologie (minder dan 0,1 W verbruik door stand-by energie) en de antibots-oplossing PIEZO™

 
Lees meer
Systeem voor industriële werktafels

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Bureau toepassingen

Actuatorsystemen van LINAK bieden een soepele en geluidsarme verstelling voor diverse soorten bureaus – bijvoorbeeld kantoormeubilair of technische en industriële werktafels.

Lees meer

Systemen voor industriële werktafels

Montagetafels, verpakkingstafels en ESD-werkbanken zijn voorbeelden van professionele werktafels die profiteren van lineaire actuatorsystemen. Beproefde oplossingen omvatten systemen met inline kolommen, motorhuiskolommen of ingebouwde actuatoren.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.