Contact us here
Landbouwmachine's

Oplossingen voor balenpersen

In de moderne agrarische sector helpen de actuatoroplossingen van LINAK om de exacte positie van balenpersen te bepalen en hun rendement te verbeteren.

Balenpersen

LINAK actuatoren voor precisie in balenpersen

In de hedendaagse landbouw is er een voortdurende focus op doelmatigheid. Bij balenpersen is bewegingsprecisie van cruciaal belang. Om dit te bewerkstelligen en alles onder controle te houden, hebt u op elk moment betrouwbare feedback nodig. LINAK actuatoren met geïntegreerde controller (IC) bieden u tal van mogelijkheden, waaronder:

  • een makkelijk te integreren oplossing
  • precisie, snelheid en onderhoudsvrije actuatoren
  • samenwerking met een wereldwijde partner

Bij het persen van stro, hooi of kuilvoer zijn er tal van zaken die variëren. Verschillende strosoorten vereisen verschillende baaldichtheden, terwijl de touwkwaliteit en de netto breekpunten ook sterk kunnen variëren. Kortom, een eigentijdse balenpers moet zich makkelijk laten aanpassen. LINAK actuatoren helpen bij het optimaliseren van alle positioneringen: die van de pick-up en de aanspanner tot en met die van het snijmes.


Maak geavanceerde systemen makkelijker te installeren
Tijd en efficiëntie zijn sleutelbegrippen - in het veld én bij de productie van balenpersen. LINAK actuatoren hebben geen slangen, pompen of compressoren. Met hun summiere bekabeling - alleen voor aansluiting op een bedieningseenheid - zijn elektrische actuatoroplossingen heel makkelijk te monteren. Actuatoren van LINAK met CAN-bus integreren probleemloos met bijv. een bestaand CAN-bussysteem.

Profiteer van precisie, volop snelheid en een hoge kwaliteit
Elk LINAK-product ondergaat tal van grondige tests, voordat het op de markt komt. Onze oplossingen voor balenpersen zijn duurzaam en onderhoudsvrij. Actuatoren met BUS-communicatiemogelijkheden maken nauwkeurige positiefeedback mogelijk, waardoor agrariers heel nauwkeurig - maar vooral ook heel makkelijk - de verstelbare delen van de pers kunnen bedienen.

Vertrouw op een wereldwijde partner met een schat aan ervaring
Met bijna veertig jaar ervaring in het bedenken en produceren van duurzame elektrische actuatoroplossingen voor de agrarische sector, weet LINAK precies wat veldwerk vereist. Zware omstandigheden en ruwe omgevingen zijn er overal ter wereld, maar verschillen enorm van markt tot markt. Daarom werkt LINAK vanuit ruim 35 vestigingen op vijf continenten. U kunt dus altijd en overal rekenen op snelle service en lokale kennis van de lokale markt.

Lees meer
Lineaire actuator LA36
Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Bestanden

Focus op mobiele landbouw

In deze focusfolder tonen we de oplossingen en voordelen, zoals LINAK die al meer dan 25 jaar levert aan de agrarische industrie.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Landbouwmachine toepassingen

Elektrische actuatoren van LINAK vereenvoudigen beweging voor uw toepassing en bieden landbouwers wereldwijd machines die schoner en betrouwbaarder zijn.

Lees meer

Video's die verband houden met balenpersen

Ontdek meer over de elektrische actuatortechnologie die wordt gebruikt in balenpersen. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit de divisie LINAK® TECHLINE® voor landbouwmachines play-icon

Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit het segment LINAK TECHLINE voor landbouwmachines

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen