Contact us here
Landbouwmachine's

Oplossingen voor sproeiers

Elektrische actuatoren van LINAK helpen bij de beweging van trappen en deksels, evenals bij het aanpassen van sproeikoppen en armen van hedendaagse landbouwsproeiers.

Sproeiers

Actuatoren verhogen de nauwkeurigheid van sproeiers

In de moderne landbouw is – om oogstopbrengsten verder te optimaliseren – slimme apparatuur een vereiste. Bovendien moeten sproeiers, volgens de regels ter bescherming van het milieu, de grond kunnen bemesten aan de hand van de bodemkwaliteit-indicatoren. Deze 'precisielandbouw' omvat ook het sproeien van herbiciden en pesticiden in druiven- of fruitkwekerijen. Elektrischeactuatoren van LINAK maken apparatuur zelfs nóg slimmer en daardoor profiteert u van voordelen als:

  • verbeterde precisielandbouw met slimme oplossingen
  • Onderhoudsvrije actuatoren, eenvoudig te installeren
  • Door-en-door geteste actuatoren met een lange levensduur

In de hedendaagse landbouw gaan zorg voor het milieu en focus op kostenefficiëntie hand in hand. Door de kwaliteit van de bodem in kaart te brengen en de hoeveelheid meststoffen en herbiciden in het graanveld aan te passen, kunnen boeren hun kosten flink verlagen en tegelijkertijd voldoen aan de milieuvoorschriften die ze krijgen opgelegd. Elektrische actuatoren helpen de sproeiers van morgen met uitschuifbare armen, én door sproeikoppen slim te laten bewegen.

Integreer actuatoren in het besturingssysteem
Actuatoren van LINAK leveren nauwkeurige positiefeedback. De slimme interface laat zich integreren in vrijwel elk type besturingssysteem. Het systeem koppelt positiedata aan GPS-tracking en bodemkwaliteit-indicatoren, en kan daardoor de inhoud van de spuitmachine nauwkeurig toewijzen aan specifieke delen van het terrein. Ziedaar de essentie van precisielandbouw.

Een onderhoudsvrije oplossing, makkelijk te installeren
Elektrische actuatoroplossingen doen 't zonder slangen, pompen en compressoren. Ze hebben geen potentiële zwakke plekken en dat maakt onderhoud nagenoeg overbodig. Het betekent ook dat de oplossingen veel makkelijker te installeren zijn, of bij schade te vervangen. Kortom, eventuele stilstand is minimaal.

Vertrouw op grondig geteste producten
De omstandigheden op de oogstgrond zijn vaak zwaar. Modder, water en de inhoud van het sproeiapparaat missen hun uitwerking niet op de apparatuur, en corrosie vormt een serieuze bedreiging voor de materialen. Bij LINAK onderwerpen we alle actuatoren aan een reeks grondige duurzaamheidstests, waardoor ze onder alle omstandigheden – en tijdens hun hele levensduur – volledig operationeel blijven.
 

Lees meer
Lineaire actuator LA36
Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit de divisie LINAK® TECHLINE® voor landbouwmachines play-icon

Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit het segment LINAK TECHLINE voor landbouwmachines

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Bestanden

Focus op mobiele landbouw

In deze focusfolder tonen we de oplossingen en voordelen, zoals LINAK die al meer dan 25 jaar levert aan de agrarische industrie.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Landbouwmachine toepassingen

Elektrische actuatoren van LINAK vereenvoudigen beweging voor uw toepassing en bieden landbouwers wereldwijd machines die schoner en betrouwbaarder zijn.

Lees meer

Video's die verband houden met sproeiers

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt in sproeiers. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit de divisie LINAK® TECHLINE® voor landbouwmachines play-icon

Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit het segment LINAK TECHLINE voor landbouwmachines

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen