Contact us here
Landbouwmachine's

Oplossingen voor tractoren

Elektrische actuatoren van LINAK helpen bij het afstellen van ladders, spiegels en de motorkap van uw tractor, en bieden een veilige beweging voor alle aansluitbare accessoires.

Tractoren

Intelligente actuatoren voor uw tractor

De vraag naar meer werkcomfort in landbouwmachines neemt toe. En er is ook meer behoefte aan oplossingen die kostenefficiënter en intelligenter zijn en die zijn bestand tegen zwaar werk in moeilijke omgevingen. Elektrische actuatoren bieden diverse voordelen voor uw tractor. Deze omvatten:

  • Een flexibele oplossing die gemakkelijk communiceert met andere besturingssystemen
  • Een duurzame beweging, gemakkelijke installatie en onderhoudsvrij
  • Een verbeterde werkplek met meer comfort

Werken op het veld betekent vaak lange uren in de tractorcabine. Landbouwmachines worden groter, en daarom ook de vraag naar veilige oplossingen die probleemloos communiceren met andere databussystemen. Tractoren overal ter wereld gebruiken elektrische actuatoren voor het afstellen van spiegels en cabineladders, het openen en sluiten van de motorkap en het afstellen van de snelheid van de aftakas (PTO).

Maak een oplossing intelligent met elektrische actuatoren
Moderne elektrische actuatoren moeten in staat zijn om aan het algehele besturingssysteem van de tractor precieze feedback te geven. Hiermee is de bestuurder in staat om overzicht te behouden op de positie van actuatoren die anders buiten het zicht zouden zijn. Actuatoroplossingen van LINAK zijn flexibel en laten zich gemakkelijk integreren in de meeste databus-communicatiesystemen, wat deze tot een onderdeel van het voertuig als geheel maken.

Zorg voor een eenvoudig en onderhoudsvrij systeem
Elektrische actuatoren hebben het voordeel dat deze geen slangen, pompen of compressoren nodig hebben om te kunnen functioneren. Dit elimineert de gebruikelijke zwakke plekken en maakt onderhoud overbodig. Ook installatie is veel gemakkelijker, en met de oplossingen van LINAK is het bijna alleen maar plug-and-play. Alle oplossingen van LINAK ondergaan ook een reeks strenge duurzaamheidstests om er zeker van te zijn dat deze ook in ruwe omgevingen zonder onderbreking hun werk goed doen, en beperken kostbare vertragingen tot een minimum.  

Bied een plaats om te werken die comfortabeler is
Het comfort in de cabine neemt merkbaar toe door elektrische actuatoroplossingen toe te voegen aan uw tractorontwerp. Slechts een kabel – en niet een fysieke hendel – verbindt de actuator via de cabine met de ECU. Dit houdt in dat motorlawaai in het algemeen buiten de deur wordt gehouden. Hetzelfde geldt voor stof, chemicaliën of tocht.

Lees meer
Lineaire actuator LA36
Lineaire actuatoroplossingen voor tractoren play-icon

Lineaire actuatoroplossingen voor tractoren

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Bestanden

Focus op mobiele landbouw

In deze focusfolder tonen we de oplossingen en voordelen, zoals LINAK die al meer dan 25 jaar levert aan de agrarische industrie.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Landbouwmachine toepassingen

Elektrische actuatoren van LINAK vereenvoudigen beweging voor uw toepassing en bieden landbouwers wereldwijd machines die schoner en betrouwbaarder zijn.

Lees meer

Video's over tractoren

Ontdek meer over de elektrische actuatortechnologie die wordt gebruikt in tractoren. Bekijk onze video’s en laat u inspireren.

Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit de divisie LINAK® TECHLINE® voor landbouwmachines play-icon

Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit het segment LINAK TECHLINE voor landbouwmachines

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen