Contact us here
Nieuws 11 juli 2019

Kruip achter de technologie van spindels en tandwielen in actuatoren

De spindel – een eenvoudig onderdeel, zo lijkt het. In feite vormt deze echter de ruggengraat van een elektrische lineaire actuator. Hetzelfde geldt voor de tandwielen van actuatoren. In de LINAK® Actuator Academy™ kunt u meer te weten komen over zowel de spindels als de tandwielen van industriële actuatoren en hoe deze rechtstreeks gerelateerd zijn aan de efficiëntie en prestatie evenals de levensduur van actuatoren.

Spindels en tandwielen zijn twee onderdelen waarover u meer moet weten om elektrische actuatoren volledig te kunnen begrijpen. Wij hebben een reeks video’s gemaakt om u de basisprincipes van actuatoronderdelen bij te brengen en waarin u kunt ontdekken wat een actuator tot een goede industriële actuator maakt. Dus duik erin en ga op verkenningstocht. In de video’s hieronder geeft onze expert, Hunter, meer informatie over de technologische details van spindels en tandwielaandrijving.

Spindels – de ruggengraat van actuatoren
Ontdek in deze video meer over spindelkwaliteit, spindelspoed, zelfremmend vermogen en efficiëntie van actuatoren.

Tandwielaandrijving – optimale prestatie
Bent u erin geïnteresseerd om meer te weten te komen over de functionaliteit en duurzaamheid van diverse tandwieltypes voor industriële lineaire actuatoren? Bekijk deze video om meer te ontdekken.

Nieuwe kennis over elektrische actuatoren
De nieuw opgerichte Actuator Academy™ biedt een wereld aan kennis over elektrische lineaire actuatortechnologie.

Logo LINAK Actuator Academy

“Als u nieuwsgierig bent naar technologie en meer wilt weten over elektrische bewegingsoplossingen, dan is dit de plaats waar u moet zijn,” zegt Morten Junker, directeur van LINAK® TECHLINE®.

Welkom bij de LINAK Actuator Academy voor industriële actuatoren. Bezoek ons voor meer video’s.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen