Contact us here
Nieuws 10 september 2019

Breng ook uw design van bureaus op een hoger niveau – wij presenteren de DL PLUS™ met onzichtbare geleide pads

Fabrikanten van verstelbare kantoorbureaus krijgen nu nog meer mogelijkheden bij het ontwerp van hun producten. LINAK introduceert een versie met een onzichtbaar geleide pads voor de populaire hefkolom DL6 onder de naam DL6 PLUS. Het fraaie ontwerp geeft exclusieve bureaudesigns een nog meer verfijnde uitstraling.

DL6 is leverbaar als PLUS optie voor hefkolommen met onzichtbare geleide pads

Een elegant ontwerp is een uiterst belangrijke factor bij het ontwerp van verstelbare kantoorbureaus of meubels voor spreekkamers. LINAK biedt nu een geoptimaliseerd design als optie voor hefkolommen.

Dit design geven wij de naam DL PLUS™ mee.

Het bestaat uit LINAK® hefkolommen met onzichtbare geleide pads die het profiel van de kolommen gladder en nóg eleganter maken. Zo kunnen uw ontwerpers tegemoet komen aan klanten voor wie alleen het allerbeste goed genoeg is.

Verdere uitbreiding van de opties voor DL hefkolommen
DL PLUS is alweer een nieuwe optie voor het uitgebreide portfolio van de DL hefkolommen. Hij wordt eerst gelanceerd voor de enorm populaire hefkolom DL6, die nu leverbaar is in maar liefst zeven varianten – de DL6 Standaard, DL6 IC (Integrated Controller), DL6 met ophangbeugels of montagebeugel, DL6 PIEZO™ , een 1.200 N editie voor het ontwerp van zware werktafels – en voortaan dus ook de DL6 PLUS.

Plug & Play pictogram

Plug & Play™ – alles past in en bij elkaar
Net als alle DL hefkolommen is ook de nieuwe DL6 PLUS ontwikkeld voor Plug & Play. Hierdoor is hij compatibel met vrijwel elk product uit de DESKLINE® productfamilie. Kort gezegd houdt dit in dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw systeem wanneer u DL PLUS opneemt in uw assortiment. Alles past en werkt soepel samen.

 

Als u meer wilt weten over DL PLUS of de mogelijke opties voor uw bureausysteem, neem dan contact op met uw lokale LINAK® vestiging.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen