Contact us here
Nieuws 7 november 2019

HC40 Standard-edities: wanneer minder meer is

Ga niet voorbij aan een prachtig ontworpen handbediening voor comfortbedden met basisfunctionaliteit! De Standard-edities van de HC40-familie zijn stijlvolle handbedieningen die speciaal zijn ontwikkeld voor standaardbedsystemen waarmee de rugsteun en beenondersteuning kunnen worden afgesteld en gelijktijdige aandrijving mogelijk is.

Standard-edities van de handbediening HC40 voor comfortbedden

In een uitgebreide enquête onder gebruikers lieten de respondenten duidelijk weten dat zij op zoek zijn naar een fraai ontworpen handbediening die past bij het interieur van hun slaapkamer. Daarom zijn wij tot het uiterste gegaan om een complete “familie” handbedieningen te maken met een perfecte uitstraling en ergonomische balans wanneer de handbediening veilig in de palm van uw hand rust.

Er is geen reden om voorbij te gaan aan een prachtig ontwerp wanneer u een handbediening kiest voor bedden met basisfunctionaliteit.

Lees de volledige achtergrond en ontdek meer over bijvoorbeeld het toetsenblok en de functies van de Standard edities.

 

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen