Wanneer minder meer is: HC40 Standard-edities

Ga niet voorbij aan een prachtig ontworpen handbediening voor comfortbedden met basisfunctionaliteit! De Standard-edities van de HC40-familie zijn stijlvolle handbedieningen die speciaal zijn ontwikkeld voor standaardbedsystemen waarmee de rugsteun en beenondersteuning kunnen worden afgesteld en gelijktijdige aandrijving mogelijk is.

Standard-edities van de handbediening HC40 voor comfortbedden

In een uitgebreide enquête onder gebruikers lieten de respondenten duidelijk weten dat zij op zoek zijn naar een fraai ontworpen handbediening die past bij het interieur van hun slaapkamer. Daarom zijn wij tot het uiterste gegaan om een complete “familie” handbedieningen te maken met een perfecte uitstraling en ergonomische balans wanneer de handbediening veilig in de palm van uw hand rust.

Alle uitvoeringen van de HC40-familie beschikken over toetsen en functies die allemaal met één greep binnen handbereik zijn en kenmerken zich door een gemakkelijke, intuïtieve navigatie die prettig aanvoelt. De Standard-edities bieden u heel eenvoudig elegante opties voor standaardbedsystemen wanneer u de focus op mooi ontwerp wilt leggen.

Er is geen reden om voorbij te gaan aan prachtig ontwerp wanneer u een handbediening kiest voor bedden met basisfunctionaliteit.

Standard-edities van de handbediening HC40 FRAME™ en HC40 TWIST™ voor comfortbedden.

Functies

  • Twee motors omhoog/omlaag
  • Gelijktijdige aandrijving
  • Verlichting onder het bed aan/uit
  • Achtergrondverlichting in toetsen
  • Verwisselbare batterijen

Opties

  • Kinderslot inschakelen
  • Voorzijde en achterzijde aanpassen met kleuren en logo

Combineerbare dubbele actuatorsystemen:

  • TD4 Standard
  • TD5 Standard
 

Pas de Standard-uitvoering aan
Wij weten dat het belangrijk is om handbedieningen gemakkelijk uw specifieke merk te laten tonen. Daarom hebben wij het gemakkelijk gemaakt om kleur en oppervlak aan te passen en een merklogo op het batterijdeksel toe te voegen zonder inbreuk te maken op het algehele ontwerp.

De HC40-familie is waarlijk ‘Ontworpen met u in gedachten’.

Pas de HC40 Standard-edities zo aan dat deze het merk laten zien dat u wenst.
 

In totaal vier familieleden
Wat is begonnen als een ontwikkelingsproject voor een nieuwe handbediening van LINAK® voor comfortbedden, is geëindigd met een hele familie handbedieningen. De antwoorden in een uitgebreide enquête onder gebruikers wezen in de richting van twee ontwerpvarianten met elk twee uitvoeringen – in totaal vier verschillende handbedieningen.

Wij hebben twee HC40-ontwerpen ontwikkeld om tegemoet te komen aan verschillende markten en een variatie van bedstijlen – de HC40 FRAME™ en de HC40 TWIST™ – Beide in een Standard- en Advanced-uitvoering. De visuele en ergonomische ervaringen zijn echter heel verschillend.

De HC40-familie: HC40 FRAME™ Standard, HC40 FRAME™ Advanced, HC40 TWIST™ Standard, HC40 TWIST™ Advanced.
 

Ga voor meer informatie over de Advanced-edities van de familie naar de pagina: HC40 Advanced:

HC40 Advanced Hoe te gebruiken en navigeren play-icon

HC40 Advanced: Hoe te gebruiken

Batterijen vervangen in de HC40 play-icon

Hoe u batterijen vervangt in de handbediening HC40 FRAME™ van LINAK

HC40 terugzetten naar fabrieksinstellingen play-icon

HC40 Advanced: Hoe u de handbediening terugzet naar de fabrieksinstellingen

HC40 Beginnen play-icon

HC40 Advanced: Hoe u begint

HC40 Hoe u favoriete posities opslaat play-icon

HC40 Hoe u favoriete posities opslaat

HC40 Hoe sneltoetsen op te slaan in het display play-icon

HC40 Advanced: Hoe sneltoetsen op te slaan

Bestanden

HC40 FRAME™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met het metallic frame zien de HC40 FRAME™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met de unieke gedraaide vorm zien de HC40 TWIST™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 FRAME™.