Contact us here
Nieuws 7 april 2020

HB200 - draadloze handbediening van uw gezondheidszorgapparatuur

Het is nu mogelijk om een draadloze handbediening te bieden voor uw toepassing in de gezondheidszorg. De nieuwe, gemakkelijk te reinigen HB200 is primair ontworpen voor thuiszorgbedden, dialysestoelen en behandelbanken, geeft zorgpersoneel meer ruimte om zich rondom de patiënt te bewegen en minimaliseert het risico dat iemand over kabels struikelt.

HB200 - draadloze handbediening van uw gezondheidszorgapparatuur

U kent dit waarschijnlijk van uw situatie thuis. Meer en meer huishoudelijke apparaten hebben een draadloze handbediening. Poliklinische behandeling en thuiszorg worden steeds algemener. Dat geldt ook voor kabelvrije handbediening van bedden en andere toepassingen van de gezondheidszorg die thuis worden gebruikt.

LINAK® biedt nu een handbediening die perfect is afgestemd op deze specifieke situatie. De HB200 is een ergonomische, gemakkelijk te reinigen, lichte (98 g) en draadloze handbediening – ideaal voor alle soorten thuiszorg- of verpleeghuisbedden, behandelstoelen of behandelbanken.

Verbeter de werkomgeving voor gezondheidspersoneel
Het eerste en meest onmiskenbare voordeel voor gezondheidszorgpersoneel is de kabelvrije werkruimte rondom de patiënt. Dit vermindert het risico dat iemand struikelt over kabels en biedt de zorgverlener de vrijheid om aan de patiënt een optimale zorg te verlenen.

De HB200 is uitgerust met 6 of 10 zachte knoppen – afhankelijk van wat u nodig heeft. Alle knoppen zijn gemakkelijk herkenbaar en gebruiksvriendelijk zonder dat u hoeft te kijken, en de bevestigingshaak aan de achterzijde biedt de gebruiker ook een optimale ergonomie en balans tijdens gebruik van de handbediening.

Gemakkelijke reiniging en eenvoudig onderhoud
De HB200 heeft gladde oppervlakken en afgedichte knoppen, wat hem een IPX6-classificatie geeft. De handbediening wordt gevoed door een algemeen verkrijgbare CR2032-batterij  (knoopcel), en hoewel deze goed verborgen is onder het deksel aan de achterzijde, kan de batterij snel en gemakkelijk worden vervangen. Een LED-indicator voor een bijna lege batterij gaat knipperen wanneer het tijd is de batterij te vervangen. 

Koppelen is ook heel eenvoudig. De HB200 maakt gebruik van Bluetooth® en werkt in combinatie met de LINAK® OpenBus™ controlebox CO71 en de analoge controlebox CA63.

Als u meer wilt weten over de nieuwe handbediening HB200 of wilt weten hoe u uw gezondheidszorgtoepassing draadloos kunt maken, aarzel dan niet om contact op te nemen met het kantoor van LINAK® in uw regio .

 

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen