Nieuws 29 januari 2021

HC40 handbediening wint de PLUS X AWARD

De nieuwe coole manier om een bed te verstellen. Een aantrekkelijk en hoogstaand ontwerp, welke enorm gebruiksvriendelijk is en vele functionaliteiten biedt. De HC40 FRAME™ Advanced en de HC40 TWIST™ Advanced handbedieningen van LINAK wonnen op basis van deze kwaliteiten de PLUS X AWARD.

Een award voor een innovatief product

Gebruik je elektrisch verstelbare bed of uw gestoffeerde meubelen slim en ergonomisch met de HC40 handbediening - zo eenvoudig, een kind kan de was doen.

De HC40 heeft vele speciale functies. Van het verstellen van je bed, opslaan van favouriete posities, een zaklamp tot massagefuncties - de HC40 maakt het allemaal mogelijk. 

Het ergonomische ontwerp en de comfortabele grip maken het daarnaast een uniek product. De handbediening ligt haarfijn in de hand, iets wat alle consumenten wel kunnen waarderen.  

We hebben de consumenten gevraagd wat voor soort handbediening ze graag wilden en welke functies zij essentieel vonden. We luisterden en gaven ze hoogwaardige oplossingen met een duidelijk ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en extra functionaliteiten. Dit resulteerde in de HC40 FRAME™ en TWIST™ Advanced producten - designgericht, ergonomisch en functioneel. Het was gevraagd door de markt - en gemaakt voor de markt: verstelbare bedden voorzien van net dat beetje extra.

De innovative prijs voor de beste producten

Met een internationaal en onafhankelijk panel van experts uit 25 branches, 23 competente strategische partners en meer dan 600 deelnemende internationale merken, is de Plus X Award nu een wereldwijd erkende innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle. Producten die ten minste één ''Plus X-factor'' hebben, krijgen een Plus X Award-keurmerk.

De HC40 handbediening won prijzen in de volgende vier categorieën:

  • Hoge kwaliteit
  • Design
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Functionaliteiten
 

 
HC40 FRAME Advanced 

HC40 FRAME™ Advanced

Een multifunctionele draadloze handbediening voor moderne comfortbedden die aangepast kan worden naar individuele wensen kan worden aangepast. Het valt op door zijn heldere Scandinavische design en adaptieve weergave.

Lees meer

 
 
HC40 TWIST Advanced

HC40 TWIST™ Advanced

Een elegant, multifunctioneel en aanpasbare draadloze handbediening voor moderne comfortbedden. Het gewaagde ontwerp en de display zijn gebaseerd op de resultaten van een uitgebreide gebruikersenquête.

Lees meer

 

Ontworpen met u in gedachten

Ontvang op één plaats alle beschikbare informatie over de HC40-familie.

Ga naar site

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.