Contact us here
Nieuws 9 september 2022

Voeten omhoog, rug omlaag – tijd voor nog meer comfort

De nieuwste toevoeging voor onze portfolio met relaxstoelen is een app. Gebruik de My Recliner™-app van LINAK om je klanten nog meer opties te bieden voor het verstellen van elektrische relaxstoelen van LINAK. Gebruik de app van LINAK of pas deze helemaal aan je eigen wensen aan.

De My Recliner-app van LINAK opent op een telefoon terwijl je in een stoel zit

Het gezegde luidt: daar is een app voor! Tegenwoordig geldt dit ook voor door LINAK® aangedreven relaxstoelen. De My Recliner™-app is een gratis app die je kunt downloaden in App-stores. Als een van de eerste apps in de wereld van LINAK omvat deze app de optie om in-app-betaling te gebruiken om toegang te krijgen tot premium functies. Als fabrikant of merk kun je de app ook aanpassen aan de door jou gekozen functionaliteiten en je merk.

 

Meer keuze voor consumenten

Met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface maakt de My Recliner™-app van LINAK handbedieningen minder complex. Consumenten hebben ook toegang tot extra functies in het premium abonnement om de algehele ervaring van de relaxstoel te verbeteren.

Consument die de My Recliner-app gebruikt
 

Wanneer je een app aanbiedt als aanvulling op de reguliere bediening, geef je klanten de vrijheid om hun elektrische relaxstoel van LINAK naar wens in te stellen.

 

Ontgrendeling voor meer comfort

De basisfuncties omvatten verstelling van been, rug, voet en/of nek – afhankelijk van het aantal actuatoren en de plaatsing in je toepassing. Het is ook mogelijk om één, vooraf ingestelde favoriete positie te kiezen.

De app biedt echter ook de mogelijkheid om de premium functies te ontgrendelen.

De premium functies omvatten:

  • favoriete posities
  • batterijstatus
  • automatische aandrijving
De My Recliner-app met de premium functies ontgrendeld.De My Recliner™-app van LINAK met de premium functies ontgrendeld
 

Consumenten kunnen de door hen gewenste posities opslaan, en zelfs automatische aandrijving inschakelen om de stoel automatisch naar die positie te laten bewegen wanneer zij op de knop tikken. Wanneer iemand een relaxstoel met batterij heeft, is het ook heel handig om de batterijstatus te zien in de app. Daarom geeft de app niet alleen aan hoe vol de batterij is, maar waarschuwt hij ook als de batterij bijna leeg is. Klanten kunnen er gerust op zijn dat zij altijd goed zicht hebben op het batterijniveau van de relaxstoel.

 

Stel je eigen app in

Je kunt ervoor kiezen om de My Recliner™-app aan te passen aan je eigen merk. In jouw versie kies je kleuren, logo en koppelingen naar je eigen website. Bovendien kun je beslissen om het systeem te beperken. Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat je klanten alleen jouw aangepaste app met jouw toepassing kunnen gebruiken.

Je kunt kiezen welke functies je bij het downloaden ter beschikking wilt stellen en welke je wilt verbergen achter betaling. Zo kun je kiezen of je inkomsten wilt genereren met een premiumfunctie.

De standaard LINAK My Recliner-app en aangepaste uitvoeringen naast elkaar.

Hier vind je alle technische details over de app en lees je meer over de relaxstoelen van LINAK.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen