Systeem

LINAK Desk Frame 2 – de intuïtieve frame-oplossing

Desk Frame 2 is een intuitieve frame-oplossing voor klanten die een eenvoudige oplossing wensen in een fraai ontwerp, dat voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van LINAK®.

Onbetwist de snelste manier om een hoogwaardig zit-sta bureau te creëren is de Desk Frame 2 (DF2) oplossing. Bij dit concept staan intuïtieve montage, strak design en de klasse van LINAK centraal.

Het hele concept van de DF2 draait om het intelligente bovenframe – de 'beam' – die de motor, de elektronica en de bekabeling draagt. In combinatie met de draagarmen, elegante poten met onzichtbare glijders en een set DL-tenen, bestaat de balk uit het volledige DF2-pakket – eenvoudig te monteren en klaar voor gebruik.

LINAK Beam

Beam
De beam is het brein en de kern van de Desk Frame 2. Het functioneert als bovenframe met de motor, elektronica en bedrading erin geïntegreerd. Alles is voorgemonteerd en overtuigt met een strak design. De beam is uitschuifbaar, waardoor hij past bij diverse bureaubladen (120-180 cm breedte).

 
LINAK DPG

Draagarmen, bedieningspaneel en kabels
Een set draagarmen maakt het complete bureaublad met frame extra stabiel. Deze wordt geleverd met stroomkabel en uw geselecteerde bedieningspaneel. De Desk Panel DPG serie is standaard voorzien van de DF2. Aan welke variant u ook de voorkeur geeft, u profiteert altijd van de intuïtieve functies en het sublieme ontwerp. Maar een keuze voor de geavanceerde, met een Red Dot Award bekroonde, Desk Panel DPG1C ligt natuurlijk voor de hand. Deze wordt geleverd met een geïntegreerde lichtstrip die gebruikers eraan herinnert om te gaan staan, een display en Bluetooth® om verbinding te maken met de Desk Control™ App.

 
LINAK hefkolom

Poten
Hefkolommen met onzichtbare glijders zijn standaard bij Desk Frame 2. Gladde profielen zorgen voor een fraai uiterlijk en met de U-beugel is de hefkolom gemakkelijk zonder gereedschap te monteren.

 
LINAK DL tenen

Tenen
Met hun ingetogen ontwerp passen DESKLIFT™ voeten (DL tenen) perfect bij een heel scala van meubeldesigns – waaronder de DF2. DL tenen zijn verkrijgbaar in twee designs – verzonken of bovenop gemonteerd – en in twee lengtes.

 

LINAK® is uw one-stop-shop
In Desk Frame 2 schuilt alles wat u nodig heeft om uw eigen hoogwaardige kantoorbureau te creëren. Hij wordt geleverd in vier voorbereide sets: 1. beam, 2. draagarmen, bedieningspaneel en kabels, 3. hefkolommen, 4. tenen.
Als u op zoek bent naar een complete frame-oplossing met nog meer aanpasbare opties, overweeg dan onze flexibele Desk Frame 1 .

Desk Frame 2 – de intuïtieve frame-oplossing play-icon

Desk Frame 2 – de intuïtieve frame-oplossing

Desk Frame 2 Hoe een bureau te monteren play-icon

Desk Frame 2: Hoe een bureau te monteren

Desk Frame 2 Hoe een bureau te demonteren play-icon

Desk Frame 2: Hoe een bureau te demonteren

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.