Systeem

LINAK Desk Frame 2 – de intuïtieve frame-oplossing

Desk Frame 2 is een intuitieve frame-oplossing voor klanten die een eenvoudige oplossing wensen in een fraai ontwerp, dat voldoet aan de hoge LINAK® kwaliteit.

Onbetwist de snelste manier om een hoogwaardig zit-sta bureau te creëren is de Desk Frame 2 (DF2) oplossing. Bij dit concept staan intuïtieve montage, strak design en de LINAK kwaliteit centraal.

Het hele concept van de DF2 draait om het intelligente bovenframe – de 'beam' – die de motor, de elektronica en de bekabeling draagt. In combinatie met de bladdragers, elegante hefkolommen met onzichtbare geleiders en een set voeten, bestaat de beam uit het volledige DF2-pakket – eenvoudig te monteren en klaar voor gebruik.

LINAK Beam

Beam
De beam is het brein en de kern van de Desk Frame 2. Het functioneert als bovenframe waarbij de motor, elektronica en bedrading zijn geïntegreerd. Doordat alles voorgemonteerd is heeft het een erg strak design. De beam is uitschuifbaar waardoor het geschikt is voor bureaubladen met verschillende afmetingen (120 t/m 180 cm lang) en dus breed inzetbaar is.

 
LINAK DPG

Bladdrager, bediening en kabels
Een set bladdragers maakt het complete bureaublad met frame extra stabiel. Ze worden tezamen geleverd met stroomkabel en uw geselecteerde DPF1K of DPF1C, welke standaard geleverd worden bij de DF2 oplossing. Aan welke variant u ook de voorkeur geeft, u ontvangt een elegant en compacte bediening.

LINAK hefkolom

Hefkolommen
Hefkolommen met onzichtbare geleiders zijn standaard bij Desk Frame 2. Gladde profielen zorgen voor een strak uiterlijk en door ons ontwerp is de hefkolom eenvoudig zonder gereedschap te monteren.

 
LINAK DL tenen

Voeten
Door hun strakke en moderne ontwerp passen DESKLIFT™ Feet (voeten) perfect bij een heel scala van meubeldesigns – zo ook bij de DF2. Ze zijn verkrijgbaar in twee designs – bovenop of verzonken gemonteerd – en in twee verschillende lengtes (560mm en 710mm).

LINAK® is uw one-stop-shop
In Desk Frame 2 schuilt alles wat u nodig heeft om uw eigen hoogwaardig bureau te creëren. Hij wordt geleverd in vier verpakte sets:
1. beam
2. bladdragers, bedieningen en kabels
3. hefkolommen
4. voeten

Als u op zoek bent naar een complete frame-oplossing met nog meer aanpasbare opties, overweeg dan onze flexibele Desk Frame 1 .

Desk Frame 2 – de intuïtieve frame-oplossing play-icon

Desk Frame 2 – de intuïtieve frame-oplossing

Desk Frame 2 Hoe een bureau te monteren play-icon

Desk Frame 2: Hoe een bureau te monteren

Desk Frame 2 Hoe een bureau te demonteren play-icon

Desk Frame 2: Hoe een bureau te demonteren

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.