Contact us here
Techniek & trends

Plug & Play is de snelle manier om meubels in de woonkamer te verstellen

Elegante comfortmeubels maken vereist vakmanschap en een goed ontwikkeld gevoel voor design. Verstellingssystemen toevoegen maakt alles alleen maar complexer. Echter met een intuïtief Plug & Play-systeem van LINAK gaat dat veel gemakkelijker en sneller.

Intuïtief Plug & Play-systeem voor relaxfauteuils van LINAK

Actuatorsystemen maken waar alles in elkaar past en waarvan de onderdelen vrijwel niet verkeerd kunnen worden geassembleerd, zijn de belangrijkste gebieden waarop de focus van LINAK® is gericht bij het ontwikkelen van oplossingen voor moderne comfortmeubels.

Met dergelijke systemen hoeft u, als fabrikant, zich minder zorgen te maken als het gaat om assemblage, voorraadbeheer en systeemconfiguratie. Met slechts een paar producten worden diverse verschillende systemen samengesteld en wordt u geholpen het door u gewenste exacte bewegingspatroon te maken – flexibel en zo gemakkelijk als Plug & Play.

Concentreer uzelf alleen op design

Wij willen dat fabrikanten in staat zijn om zich enkel te concentreren op design, stabiliteit en esthetiek van de meubels. Dit vereist een totaal vertrouwen in het bewegingssysteem en in het proces om dit te integreren. Onze actuatorproducten zorgen voor volledige functionaliteit met vlekkeloze kwaliteit en bieden u een setup van het systeem waarmee heel gemakkelijk kan worden gewerkt. Het kan eenvoudigweg niet verkeerd gaan.

De lineaire actuator LA10 is hier één voorbeeld van. Deze actuator wordt over het algemeen gebruikt in systemen voor relaxfauteuils, waar deze kan worden toegepast in een setting met één actuator of als één van meerdere actuatoren in een serie.

Modulaire producten voor gemakkelijke assemblage van systemen

In LA10-systemen zijn alle onderdelen intelligent. Dit stelt u in staat om uw gekozen configuratie te behouden, ongeacht hoe u uw systeem samenstelt. Dit vergroot ook de efficiëntie van het voorraadbeheer aangezien deze systemen op locatie opnieuw kunnen worden geconfigureerd. Kort gezegd: dit stelt u in staat om diverse verschillende setups van systemen te creëren met exact dezelfde producten.

Bij systemen met actuatoren in serie zijn er minder kabels – een systeemeigenschap die is verbeterd door de draadloze Bluetooth®-technologie, waardoor het aantal kabels nóg kleiner is geworden. Alles bij elkaar genomen zijn deze actuatorsystemen van LINAK gemakkelijk en snel te assembleren en worden deze ‘verborgen’ binnen uw relaxfauteuiltoepassing. Dit is wat wij beschouwen als ‘gemakkelijk Plug & Play’.

Als u meer wilt weten over onze modulaire actuatorsystemen voor relaxfauteuils of over verstelbare comfortmeubels in het algemeen, neem dan contact op met uw lokale LINAK vestiging..

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de veelzijdigheid van HOMELINE systemen en producten voor verstelbare bedden én relaxstoelen.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Actuatorsystemen voor relaxfauteuils

Ontdek onze betrouwbare actuatorsystemen voor verstelbare relaxfauteuils met een draadloze bedieningseenheid. Wij hebben onderzoek gedaan om ervoor te zorgen dat dit systeem de gehele waardeketen in beschouwing neemt.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen