Contact us here
Techniek & trends

Tien sterke redenen om te kiezen voor LINAK voor uw bed

Wie kiest voor LINAK bedsystemen, krijgt waardevolle oplossingen. Wij presenteren u tien redenen om te kiezen voor LINAK voor uw bed. Deze redenen omvatten ons stroomverbruik van 0,1 W in stand-by en 100% testen van de functies bij alle producten, lokale goedkeuringen en draadloze handbedieningen. Alle redenen vindt u hieronder.

LINAK bed

Vermindering van energieverbruik

De LINAK ZERO™ technologie verzekert een laag energieverbruik van je in hoogte verstelbare bed – van slechts 0,1 W in stand-by.

Afgezien van een lagere stroomrekening helpt dit u ook om de CO2-emissies van je toepassingen duidelijk te verlagen.

Onze TWINDRIVE® motoren hebben standaard een laag energieverbruik in stand-by. Producten met een laag verbruik van standby-energie herken je aan het logo ZERO™.

 

PVC-Free™ – omgeving

Engineers van LINAK proberen onze producten voortdurend dusdanig te ontwikkelen en verbeteren dat de nadelige gevolgen voor het milieu minimaal zijn. De dubbele actuatoren TD4 en TD5 zijn allebei gemaakt van LINAK® PVC Free™ materialen – voor de bedrading, behuizing, enz. Dit is goed voor milieu en omgeving – binnen én buiten.

 

100% geteste functies

Doe je zaken met LINAK, dan mag je in elk detail kwaliteit verwachten. Elk LINAK actuatorsysteem voor comfortabele meubels wordt voor 100% getest op alle functies. Nieuwe producten ondergaan altijd een uitgebreide reeks herhalende tests.
Wij beschikken over het meest geavanceerde testcentrum voor elektrische actuatoren ter wereld. Alle producten worden grondig getest voordat ze de fabriek verlaten. LINAK ontwikkelt en produceert al actuatoren sinds 1979. Wij beseffen dat hoogwaardige mobiele oplossingen voor diverse toepassingen niet zonder grondig testen kunnen.

 

De bijbehorende toelatingen

Globalisering is een feit. Maar dat geldt niet voor standaardisatie: de vereisten voor verstelbare comfortabele bedden variëren net zoveel als gebruikers luxe op prijs stellen. Standaarden en toelatingen verschillen per regio – soms zelfs op lokaal niveau.

Met LINAK actuator oplossingen kun je er gerust op vertrouwen dat ons systeem over de juiste toelatingen beschikt. Wij bieden je ook hulp en advies bij je toepassingen om je eigen en onze verantwoordelijkheden duidelijk te maken. Wanneer je samenwerkt met LINAK kies je voor een partner die standaarden en toelatingen over de hele wereld kent – een betrouwbare leverancier van wereldklasse elektrische actuatorsystemen.

 

Bedien je bed met je stem

Speakers voor stembesturing zijn sterk in opkomst – óók in de slaapkamer. Wij bieden een oplossing die uw bedden klaar maakt voor de toekomst, je merk ondersteunt, voor connectiviteit zorgt en gebruikers helpt om hun dagelijkse gewoonten te veranderen. Met deze oplossing kunnen gebruikers van verstelbare comfortabele bedden hun bed verbinden met Alexa of Google Assistant. Verbeter je productlijn met LINAK en maak de dromen van je klanten waar.

 

Gebruik een app voor de bediening

Mobiele apparaten zijn onderdeel geworden van het dagelijks leven. Met een in hoogte verstelbaar bed aangedreven door LINAK dubbele actuatoren, heb je altijd de optie om een app , een smartphone of tablet te gebruiken voor de verstelling van je bed.

De app kan ook aangepast worden aan de huisstijl van je merk of op maat worden toegesneden met de LINAK Software Developer Kit.

 

Draadloze handbediening

Een handbediening is een van de weinige technische onderdelen van een verstelbaar comfortabel meubel dat eindgebruikers dagelijks gebruiken. Functionaliteit, ontwerp en uitstraling moeten hand in hand gaan.

Alle verstelbare bedden met een LINAK actuator zijn voorzien van een handbediening. Dit betekent dat er nooit kabels in de weg zitten en dat gebruikers hun bediening altijd binnen handbereik hebben. Alle LINAK bedieningen zijn ergonomisch van design en hebben intuïtieve pictogrammen. Ze zijn leverbaar in versies voor Standard en Advanced.

 

Alle LINAK bedieningen zijn ergonomisch van design en hebben intuïtieve pictogrammen. Lichtgewicht systemen

Alle LINAK dubbele actuatoren zijn niet alleen lichtgewicht met een slank ontwerp waarvan 79 stuks op een pallet passen, maar ze worden ook geleverd met twee gebruiksvriendelijke afsluitapparaten. Doordat de dubbele actuatoren speciaal ontworpen zijn voor twee universele draaibeugels passen ze altijd goed.

jeplaatst de dubbele actuator gewoon bovenop de universele draaibeugels, schuift de afsluitapparaten erop, sluit de voeding aan en koppelt het systeem vervolgens aan je handbediening.

We hebben het verpakken, verzenden en installeren van de LINAK dubbele actuator gemakkelijk gemaakt, om betrouwbare verstelling van je comfortabele meubels heel gemakkelijk te maken. In slechts vier stappen kan een verstelbaar comfortbed met een LINAK systeem verzendklaar worden gemaakt.

Stille techologie

Stilte en goed slapen gaan hand in hand. De meeste mensen hebben absolute stilte nodig om goed in slaap te vallen. Ook volgens de meeste experts is niets storender voor een gezonde nachtrust dan geluiden. Maar onder geluid valt veel meer dan een snurkende partner of verkeer op straat. Besteed je bijvoorbeeld genoeg aandacht aan het geluid van de actuatoren in je verstelbare bed? Bijna onhoorbare geluiden kunnen toch effect hebben op lichaam en geest – vooral tijdens je slaap.

Wij beschouwen een aangenaam geluidsniveau als een natuurlijk en geïntegreerd bestanddeel van een comfortbed. Wij nemen elk geluid serieus.

Bij het maken van bewegingsoplossingen voor comfortabele bedden besteedt LINAK grote aandacht aan het geluid. Het speelt een essentiële rol bij de ontwikkeling van onze oplossingen. Al tientallen jaren is geluid een bepalende factor voor LINAK dubbele actuatoren. Met trots wijzen wij erop dat onze oplossingen tot de stilste op de markt behoren. Zodat je 's nachts je bed kunt verstellen zonder anderen te wekken.

 

Noodbediening tijdens stroomuitval

Met meer dan 30 lokale verkoopvestigingen wereldwijd heeft LINAK enorme marktkennis opgedaan gedurende de afgelopen decennia. We weten dat in sommige regio's een uitstekend elektriciteitsnet bestaat, terwijl op andere plekken af en toe de stroom uitvalt.

Met een LINAK actuatorsysteem blijf je altijd aan de zekere kant. Al onze dubbele actuatoren zijn voorzien van een mechanische sleutel voor de bediening in een noodsituatie. Deze is binnen handbereik en gemakkelijk te gebruiken bij een stroomstoring. Als alternatief raden we een optionele 9 V batterij aan voor bediening in een noodsituatie.

 
Google, YouTube en Google Home zijn handelsmerken van Google LLC.
Google Assistant is niet verkrijgbaar in bepaalde landen en talen.
Amazon, Alexa en alle hieraan gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of hun geaffilieerde bedrijven.
TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Nooddaalfunctie play-icon

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Nooddaalfunctie

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Montage play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK - montage

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Pairen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK - pairen

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije play-icon

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de veelzijdigheid van HOMELINE systemen en producten voor verstelbare bedden én relaxstoelen.

Bed Control™ App – gebruiksvriendelijk en op maat te maken

Gebruik de Bed Control™ App als een nieuwe, onderscheidende optie voor draadloze handbediening. Lees de brochure om erachter te komen hoe u de app kunt aanpassen aan uw merk en hoe u kunt onderstrepen wie er eigenlijk zorgt voor het comfort dat uw klant ervaart.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.