Techniek & trends

Tien sterke argumenten om LINAK te kiezen voor uw bed

Wie kiest voor LINAK® bedsystemen, krijgt waardevolle oplossingen. Wij presenteren u tien sterke argumenten om te kiezen voor LINAK voor uw bed. Deze argumenten omvatten ons 0,1 stroomverbruik in stand-by en 100% testen van de functies bij alle producten, lokale goedkeuringen en draadloze handbedieningen. Alle argumenten vindt u hieronder.

Vermindering van energieverbruik
De LINAK ZERO™ technologie verzekert een laag energieverbruik van uw in hoogte verstelbare bed – van slechts 0,1 W in stand-by.

Afgezien van een lagere stroomrekening helpt dit u ook om de CO2-emissies van uw toepassingen duidelijk te verlagen. Bovendien verlaagt de ZERO™ technologie het magnetisch veld dat zich altijd voordoet bij elektrische systemen. In feite slaapt het bed mee met de slaper, zodat het bed een stralingsvrije zone blijft.

Onze TWINDRIVE® motoren hebben standaard een laag energieverbruik in stand-by. Producten met een laag verbruik van standby-energie herkent u aan het logo ZERO™.

Stand-by stroomverbruik
 

PVC-Free™ – omgeving
Engineers van LINAK proberen onze producten voortdurend dusdanig te ontwikkelen en verbeteren dat de nadelige gevolgen voor het milieu minimaal zijn. De dubbele actuatoren TD4 en TD5 zijn allebei gemaakt van LINAK® PVC Free™ materialen – voor de bedrading, behuizing, enz. Dit is goed voor milieu en omgeving – binnen én buiten.

PVC-vrij
 

100% geteste functies
Doet u zaken met LINAK, dan mag u in elk detail kwaliteit verwachten. Elk LINAK actuatorsysteem voor comfort meubels wordt voor 100% getest op alle functies. Nieuwe producten ondergaan altijd een uitgebreide reeks herhalende tests.
Wij beschikken over het meest geavanceerde testcentrum voor elektrische actuatoren ter wereld. Alle producten worden grondig getest voordat ze de fabriek verlaten. LINAK ontwikkelt en produceert al actuatoren sinds 1976. Wij beseffen dat hoogwaardige mobiele oplossingen voor diverse toepassingen niet zonder grondig testen kunnen.

Functietest
 

Maximaliseer de vrije ruimte onder het bed
Dankzij het slanke inline design van een LINAK dubbele actuator, past het systeem moeiteloos onder een bed. De systemen passen dusdanig naadloos in het algehele ontwerp van de betreffende toepassing dat de ruimte eronder gemakkelijk schoon te maken is of te gebruiken is als opslagruimte.

Maximum vrije ruimte
 

De bijbehorende toelatingen
Globalisering is een feit. Maar dat geldt niet voor standaardisatie: de vereisten voor verstelbare comfortbedden variëren net zoveel als gebruikers luxe op prijs stellen. Standaarden en toelatingen verschillen per regio – soms zelfs op lokaal niveau.

Met LINAK actuator oplossingen kunt u er gerust op vertrouwen dat ons systeem over de juiste toelatingen beschikt. Wij bieden u ook hulp en advies bij uw toepassingen om uw eigen en onze verantwoordelijkheden duidelijk te maken. Wanneer u samenwerkt met LINAK kiest u voor een partner die standaarden en toelatingen over de hele wereld kent – een betrouwbare leverancier van wereldklasse elektrische actuatorsystemen.

De bijbehorende toelatingen
 

Gebruik een app voor de bediening
Mobiele apparaten zijn onderdeel geworden van het dagelijks leven. Met een in hoogte verstelbaar bed aangedreven door LINAK dubbele actuatoren, heeft u altijd de optie om een app of een smartphone of tablet te gebruiken voor de verstelling van uw bed.

De app kan ook aangepast worden aan de huisstijl van uw merk of op maat worden toegesneden met de LINAK Software Developer Kit.

Bed Control App
 

Draadloze handbediening
Een handbediening is een van de weinige technische onderdelen van een verstelbaar comfortmeubel dat eindgebruikers dagelijks gebruiken. Functionaliteit, ontwerp en uitstraling moeten hand in hand gaan.

Alle verstelbare bedden met een LINAK actuator zijn voorzien van een handbediening. Dit betekent dat er nooit kabels in de weg zitten en dat gebruikers hun bediening altijd binnen handbereik hebben. Alle LINAK bedieningen zijn ergonomisch van design en hebben intuïtieve pictogrammen. Ze zijn leverbaar in versie voor Standard en Advanced.

Draadloos
 

:Alle LINAK bedieningen zijn ergonomisch van design en hebben intuïtieve pictogrammen. lichtgewicht systemen
Alle LINAK dubbele actuatoren zijn niet alleen lichtgewicht met een slank ontwerp waarvan 79 stuks op een pallet passen, maar ze worden ook geleverd met twee gebruiksvriendelijke afsluitapparaten. Doordat de dubbele actuatoren speciaal ontworpen zijn voor twee universele draaibeugels passen ze altijd goed.

U plaatst de dubbele actuator gewoon bovenop de universele draaibeugels, schuift de afsluitapparaten erop, sluit de voeding aan en koppelt het systeem vervolgens aan uw handbediening.

Lichtgewicht
 

We hebben het verpakken, verzenden en installeren van de LINAK dubbele actuator gemakkelijk gemaakt, om betrouwbare verstelling van uw comfortmeubels heel gemakkelijk te maken. In slechts vier stappen kan een verstelbaar comfortbed met een LINAK systeem verzendklaar worden gemaakt.

Stille techologie
Stilte en goed slapen gaan hand in hand. De meeste mensen hebben absolute stilte nodig om goed in slaap te vallen. Ook volgens de meeste experts is niets storender voor een gezonde nachtrust dan geluiden. Maar onder geluid valt veel meer dan een snurkende partner of verkeer op straat. Besteed u bijvoorbeeld genoeg aandacht aan het geluid van de actuatoren in uw verstelbare bed? Bijna onhoorbare geluiden kunnen toch effect hebben op lichaam en geest – vooral tijdens uw slaap.

Wij beschouwen een aangenaam geluidsniveau als een natuurlijk en geïntegreerd bestanddeel van een comfortbed. Wij nemen elk geluid serieus.

Aangenaam geluidsniveau
 

Bij het maken van bewegingsoplossingen voor comfortbedden besteedt LINAK  grote aandacht aan het geluid. Het speelt een essentiële rol bij de ontwikkeling van onze oplossingen. Al tientallen jaren is geluid een bepalende factor voor LINAK dubbele actuatoren. Met trots wijzen wij erop dat onze oplossingen tot de stilste op de markt behoren. Zodat u 's nachts uw bed kunt verstellen zonder anderen te wekken.

Noodbediening tijdens stroomuitval
Met meer dan 30 lokale verkoopvestigingen wereldwijd heeft LINAK enorme marktkennis opgedaan gedurende de afgelopen decennia. Wij weten dat in sommige regio's een uitstekend elektriciteitsnet bestaat, terwijl op andere plekken af en toe de stroom uitvalt.

Met een LINAK actuatorsysteem blijft u altijd aan de zekere kant. Al onze dubbele actuatoren zijn voorzien van een mechanische sleutel voor de bediening in een noodsituatie. Deze is binnen handbereik en gemakkelijk te gebruiken  bij een stroomstoring. Als alternatief raden we een optionele 9 V batterij aan voor bediening in een noodsituatie.

Noodbediening tijdens stroomuitval
 
Productie van LINAK op wereldniveau play-icon

Productie van LINAK op wereldniveau

TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Nooddaalfunctie play-icon

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Nooddaalfunctie

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Montage play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK - montage

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Pairen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK - pairen

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije play-icon

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Bed Control App – gebruiksvriendelijk en op maat te maken

Gebruik de Bed Control App als een nieuwe, onderscheidende optie voor draadloze handbediening. Lees de brochure om erachter te komen hoe u de app kunt aanpassen aan uw merk en hoe u kunt onderstrepen wie er eigenlijk zorgt voor het comfort dat uw klant ervaart.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.