Contact us here
Techniek & trends

Stille beweging verbetert het comfort rondom uw toepassing

De hefkolommen uit de LC3-serie behoren tot de stilste die verkrijgbaar zijn. De LC3 heeft een uniek en aangenaam geluid, zelfs wanneer substantiële lasten worden bewogen. Dit maakt deze hefkolom ideaal voor hoogteverstelling van medische apparatuur die wordt gebruikt in geluidsgevoelige omgevingen.

Geluid wordt steeds meer een hot item bij het werken met medische apparatuur. Te veel geluid kan een slechte werkomgeving veroorzaken en de concentratie verstoren die nodig is tijdens chirurgie of een onderzoek. Patiënten die worden behandeld in stille omgevingen, hebben ook last van het geluid van de bewegende toepassing wanneer de tafel of stoel wordt versteld naar de juiste werkhoogte of juiste patiëntpositie. Daarom doet geluid ertoe.

Bij LINAK® werken wij al jaren met geluidsniveaus. Wij besteden nauwkeurig aandacht aan de input van klanten over dit onderwerp en herzien voortdurend onze ontwerpen om het geluid van het product te verminderen.

Geluid is meer dan alleen maar een comfortfunctie. Wanneer je luistert naar de LC3 die uw toepassing naar de juiste positie beweegt, dan weet u wat we bedoelen. Luide geluiden, die onnodige stress veroorzaken bij patiënten die chirurgie of een andere behandeling ondergaan, moeten worden vermeden.

De krachtige hefkolom LC3 is dé norm van vandaag de dag. U moet het horen om het helemaal te begrijpen. Maar de video hieronder zou u een indicatie moeten geven.

 

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen