Contact us here

LINAK = geweldige plek om te werken + professionele uitdagingen²

Kom werken bij een internationaal technologiebedrijf met vriendelijke, toegewijde en bekwame medewerkers; samen maken wij regelbare oplossingen om het leven van anderen beter te maken.

LINAK = geweldige plek om te werken + professionele uitdagingen²

LINAK – wij maken wereldwijd het leven beter

Droomt u van een baan waarin u het leven van andere mensen daadwerkelijk beter kunt maken? Werken bij LINAK geeft u daarvoor de ruimte. Het ontwikkelen van onze vaardigheden, kennis, producten en processen, zodat we een positief verschil kunnen maken voor onze klanten, gebruikers en collega's – dáár doen wij 't voor.

LINAK laat zich kenmerken door solide succes, gestage groei, en een sterk gevoel voor kwaliteit van producten, processen en technologie. Wij willen graag dat onze organisatie een waardevolle en uitdagende werkplek blijft, en daar werken wij hard aan.

“Wij maken uw leven beter” is méér dan een pakkende slogan – het is onze belofte aan de wereld!

Zorg voor een 'Geweldige Plek om te Werken'

We kunnen er niet omheen: we zijn trots op het succes en de resultaten die we door de jaren heen hebben behaald. Bij LINAK beseffen we dat dit het gevolg is van de inzet van onze ruim 2.200 toegewijde medewerkers die over de hele wereld in teams werken. In feite beschouwen we dit als onze meest waardevolle troef! 

Informeel leiderschap, een actiegerichte houding en een focus op het creëren van inspirerende werkplekken voor medewerkers, gaan hand in hand met een open geest, positief gedrag en alle ruimte voor het uitproberen van nieuwe ideeën. Bij LINAK werkt u niet voor een familie – u maakt er deel van uit. 

Creëer uw eigen Professionele Uitdagingen²

Of u nu helemaal gaat voor vermogenselektronica, specialist bent in DMAIC-methodologie om bedrijfsprocessen te verbeteren, uitblinkt in het werken met gecompliceerde CNC-machines of een kenner bent van andere aspecten binnen mechanica, elektronica, software of productie-engineering: u kunt altijd hoger reiken. De belangrijkste drijfveren zijn deskundigheid en een voortdurend streven maar verbetering. LINAK kan 't alleen maar beter doen, als iedereen bereid is steeds hoger te reiken. 

Werken bij LINAK behelst echter veel méér dan het maken van producten van wereldklasse. Van onze teamleden verwachten wij dat ze precies weten wat de klant wil, bereid zijn om nauw samen te werken met collega's, creatief zijn en graag gebruiksvriendelijke high-tech producten willen maken. Dat zijn onze professionele uitdagingen².

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen