Contact us here
Industriële automatisering

Doorvoerlijnen

Actuatoren van LINAK helpen bij het aanpassen van hoogte en het nauwkeurig laden van staven in moderne staafdoorvoerunits.

Doorvoerlijnen

Actuatoroplossingen voor doorvoerlijnen

Met de focus op groene oplossingen en de motivatie om kostenefficiënter te worden, maken steeds meer fabrikanten de stap naar elektrisch. Zelfs grote machines werken nu op elektriciteit en de vraag naar onderling verbonden applicatiedelen, die integreren met de hele productielijn, wordt groter. Het gebruik van elektrische actuatoren biedt OEM's tal van belangrijke voordelen als:

  • alles-in-één actuatoren, eenvoudig te installeren
  • een onderhoudsvrije oplossing met een lange levensduur
  • een kostenefficiënte set-up met weinig energieverbruik

Vandaag de dag worden in productieomgevingen steeds meer machinefuncties geautomatiseerd. Om processen op elkaar af te stemmen en stilstand tot een minimum te beperken is er veel meer controle nodig. De toevoeging van intelligentie zorgt dat besturingssystemen de machines kunnen controleren en automatisch aanpassen. In doorvoerlijnen helpen elektrische actuatoren met geïntegreerde controllers (IC) de staven in de machine te voeren en die in te stellen op de optimale hoogte.

Bespaar tijd – installeer alles-in-één actuatoren
Voor een goede werking hebben hydraulische en pneumatische systemen slangen, pompen of compressoren nodig. Daarnaast moeten er afzonderlijke control boxen komen voor integratie met besturingssystemen. Met elektrische actuatoren krijgt u de alles-in-één oplossing, die kan communiceren met databussystemen. Deze minder complexe set-up maakt installeren sneller en veel makkelijker.

Een onderhoudsvrije oplossing leidt naar minder stilstand
Elektrische actuatoren hebben geen zwakke plekken, want: geen slangen, pompen of compressoren. Er is weinig onderhoud nodig en dat beperkt meteen ook de stilstand tot een minimum. Een veelomvattend programma van duurzaamheidstests bij LINAK R&D zorgt dat alle oplossingen een lange levensduur hebben en optimaal presteren.

Minder energie – meer kostenefficiëntie
Elektrische actuatoren gebruiken alleen stroom als ze in beweging zijn. En zelfs dan hebben ze weinig nodig. Bovendien zal er nooit olie of een andere stof lekken uit een actuator van LINAK. Kortom, de elektrische actuatoroplossing is dé groene oplossing, en meteen ook de betrouwbaarste en meest kostenefficiënte keuze.

Lees meer
Lineaire actuator LA36
Actuatoroplossingen van LINAK - soepele en slimme verwerking in automatische staafdoorvoeren play-icon

Actuatoroplossingen van LINAK - soepele en slimme verwerking in automatische staafdoorvoeren

Actuatoroplossingen van LINAK - Perfecte beweging voor industriële automatiseringstoepassingen play-icon

Actuatoroplossingen van LINAK - perfecte beweging voor industriële automatiseringstoepassingen

Bestanden

Focus op industriële automatisering

In deze brochure tonen wij allerlei opties voor het plaatsen van actuatorsystemen, waarmee productiviteit in industriële automatisering een boost krijgt.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Industriële automatiseringsoplossingen

Actuatoren van LINAK zorgen voor intelligente beweging, precieze afstelling en nauwkeurige belasting binnen moderne industriële automatisering.

Lees meer

Video's die verband houden met doorvoerlijnen

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt in doorvoerlijnen. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Actuatoroplossingen van LINAK - Perfecte beweging voor industriële automatiseringstoepassingen play-icon

Actuatoroplossingen van LINAK - perfecte beweging voor industriële automatiseringstoepassingen

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen