Contact us here
Outdoor Power Equipment

Grasmaaiers

Actuatoren van LINAK zijn uitgerust met geautomatiseerde precisie-aanpassing van maaidekken, spoelen en schotten. En ze bieden bestuurders een verbeterde ergonomie.

Grasmaaier

Duurzame actuatoroplossingen voor grasmaaiers

Greenkeepers en hoveniers zitten vaak uren achter het stuur van hun grasmaaiers. Bij meer aandacht voor het creëren en verbeteren van ergonomische werkomgevingen voor bestuurders moet ook tegemoet worden gekomen aan de voortdurende vraag naar tijd- en energie-efficiëntie. Elektrische actuatoroplossingen vormen een groot deel van de uitkomst die niet alleen OEM's, maar ook klanten diverse voordelen biedt:

  • Duurzame, kant-en-klare oplossingen die geen onderhoud nodig hebben
  • Intelligente actuatoren die zich makkelijk laten integreren met voertuigcontrolesystemen
  • Betrouwbare, flexibele en energiezuinige oplossingen

Voor professionele hoveniers/tuiniers – verantwoordelijk voor grasonderhoud op golfbanen, in parken en in andere grote tuinen – zijn nauwkeurigheid en precisie twee sleutelwoorden. Verschillende soorten gras moeten ook verschillend aangepakt worden, met messen die zich keurig aanpassen. Intelligente actuatoroplossingen optimaliseren de positie van de messen en zorgen voor een meer ergonomische werkomgeving, met verstelbare stoelen en stuurwielen voor de bestuurders.

Voeg duurzame, beproefde en geteste oplossingen toe
LINAK maakt kant-en-klare oplossingen die u eenvoudig aan uw toepassing kunt toevoegen. Door de afwezigheid van slangen, pompen en compressoren laat dit zich veel makkelijker installeren dan andere actuatoroplossingen, terwijl onderhoud niet nodig is. Actuatoren van LINAK zijn getest op hun weerstand tegen water, stof en vuil. Ze werken dus gewoon dóór, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Laat de bestuurder de posities van de messen controleren
Actuatoroplossingen van LINAK laten zich eenvoudig integreren in bestaande besturingssystemen en passen naadloos in elke toepassing. Functies zoals ingebouwde positiefeedback en parallelle bediening geven de bestuurder de ruimte om alles te regelen vanuit de stoel van de maaier en zodoende te zorgen voor de meest nauwkeurige resultaten. Bovendien zijn de laagspanning DC-oplossingen milieuvriendelijker en veiliger in gebruik.

Met groene actuatoren bent u efficiënter
Elektrische actuatoren stoten geen CO₂ uit en lekken geen olie. Ze zijn energiezuinig en gebruiken alleen stroom als ze daadwerkelijk in bedrijf zijn. Slijtage is te verwaarlozen en de levensduur is langer: het is simpelweg een groener alternatief voor hydraulische apparatuur. Het kleinere aantal onderdelen in elektrische oplossingen is goed voor de kostenefficiëntie en maakt ze flexibel genoeg voor vrijwel elke toepassing, van een zware 15.000N hefbrug tot een compacte, lichtgewicht oplossing.


Lees meer
Lineaire actuator LA36
Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Bestanden

Focus op voedingsapparatuur voor buiten

In deze focusfolder richten wij ons op fabrikanten van elektrisch aangedreven producten voor gazon- en tuinonderhoud, leveranciers van onderdelen en toebehoren, en aanverwante dienstverlening.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Outdoor Power Equipment toepassingen

Met actuatoren van LINAK kan vrijwel alles heel precies worden afgesteld, van maaidekken op gazonmaaiers tot trekelementen op werkvoertuigen.

Lees meer

Video's die verband houden met grasmaaiers

Ontdek meer over de elektrische actuatortechnologie die wordt gebruikt in grasmaaiers. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen