Contact us here
Techniek & trends

Geniet van een comfortbed met een functie voor een stil alarm

Met de LINAK® handbediening HC40 krijgt u niet alleen grondig geteste bruikbaarheid en een subliem ontwerp. In de Advanced-edities van HC40 FRAME™ en HC40 TWIST™ krijgen gebruikers een subtiele massage als alternatief voor een schril klinkende wekker in de ochtend.

Geniet van een comfortbed met een functie voor een stil alarm

Wij kennen allemaal het tafereel. Uw wekker gaat vroeg in de ochtend af en u bent niet snel genoeg om deze in de sluimerstand of uit te zetten voordat uw partner ook wakker wordt. Hij of zij reageert een beetje knorrig omdat er nog een uurtje resteert voordat moet worden opgestaan. Een dag die niet helemaal goed begint.

Deze situatie is gemakkelijk te voorkomen. Met de LINAK® handbediening HC40 Advanced kunt u uw klanten een ‘Stil alarm’* bieden. Het is eigenlijk heel simpel. Wanneer het alarm afgaat, is een vaag gezoem van de massagemotors het enige wat hoorbaar is. Met deze motors wordt de rug van uw klant aangenaam gekneed totdat hij of zij wakker wordt.

Geniet van een comfortbed met een functie voor een stil alarm
 

Perfect in overeenstemming met de offline trend
De antwoorden in een enquête onder meer dan 1000 gebruikers speelden een centrale rol bij de ontwikkeling van de HC40-handbedieningen – de FRAME™ en de TWIST™. In het algemeen werd duidelijk gevraagd om een handbediening met de JUISTE functies – en niet noodzakelijkerwijs een groot aantal functies. Er werd alleen gevraagd naar de functies die nodig zijn voor situaties in de slaapkamer. Niets meer.

Dit heeft waarschijnlijk te maken met ‘JoMo’ (The Joy Of Missing Out – het plezier dat je niets mist) en de algemene trend naar offline gebruik die vandaag de dag steeds breder gedragen lijkt te worden.

Al enige tijd gebruiken wij onze smartphones om ons in de ochtend wakker te maken en de wekker te zetten voordat wij gaan slapen. Daarom hebben wij het ‘stille alarm’* als een standaardfunctie geïntegreerd in de HC40 Advanced-edities. Alles wat u nodig heeft is aanwezig in de handbediening, zodat de gebruiker de smartphone buiten de slaapkamer kan houden.

Profileer uzelf met uw merk – en verbeter de ochtenden voor de gebruikers
Met de HC40 Advanced kunt u met uw merk de trend naar offline gebruik  actief stimuleren en uw klanten zelfs manieren bieden om hun bedden te upgraden of om direct zelf van deze functie te profiteren. Een functie die door de eindgebruikers zeer op prijs wordt gesteld. Wij weten dit – omdat wij het aan hen hebben gevraagd!

Maak van uw merk een merk dat de vrede bewaart – zorg ervoor dat u het ‘stille alarm’ krijgt en profiteer er elke dag van.

*Een stil alarm is alleen verkrijgbaar voor systemen met massagemotors.

Een stil alarm gebruikt de massagemotors om de gebruiker wakker te maken in plaats van met een hoorbaar alarm. Een stil alarm gebruikt de massagemotors om de gebruiker wakker te maken in plaats van met een hoorbaar alarm.
 
LINAK handbediening HC40 FRAME voor verstelbare comfortbedden play-icon

LINAK handbediening HC40 FRAME™ voor verstelbare comfortbedden

LINAK handbediening HC40 TWIST™ voor verstelbare comfortbedden play-icon

LINAK handbediening HC40 TWIST™ voor verstelbare comfortbedden

HC40 Advanced – Hoe u een stil alarm instelt en stopt play-icon

HC40 Advanced: Hoe u een stil alarm instelt en stopt

Bestanden

HC40 FRAME™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met het metallic frame zien de HC40 FRAME™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met de unieke gedraaide vorm zien de HC40 TWIST™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 FRAME™.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen