Contact us here
Techniek & trends

Efficiëntie, ergonomie en veiligheid

Efficiëntie is van vitaal belang in een omgeving waar medewerkers onder soms strikte tijdsdruk moeten presteren. Een ergonomische aanpak zorgt voor minder omslachtige en minder onnodige bewegingen om zorgverleners te beschermen tegen mogelijk rugletsel en biedt patiënten ook een betere ervaring.

Afbeeldingen die laten zien hoe de oplossingen van LINAK het leven van mensen kunnen verbeteren.

Veiligheid is voor ons van het grootste belang, zowel uit fysiek oogpunt als vanuit infectieperspectief. We streven ernaar zowel het zorgpersoneel als hun patiënten vrij te houden van letsel en infecties door de ergonomie te verbeteren en het risico op kruisbesmetting te verminderen.

Bekijk hieronder hoe LINAK® het leven op elk contactpunt verbetert.

 

Zachte start-stop

Door bij het stoppen en starten plotselinge bewegingen te verminderen, ervaren patiënten dat stijgen en dalen soepeler en comfortabeler verloopt.

 
 

Turboboost

Met turboboost kun je een onbelaste lift met 30% hogere snelheid bedienen. Zonder de veiligheid in gevaar te brengen, kun je werkprocessen sneller maken – wat tijd bespaart bij het parkeren en positioneren van de lift. Door gebruik van turboboost is er meer tijd voor een goede zorg van de patiënt.

Lees meer over turboboost-oplossingen voor liften.

 
 

Draadloze verbinding

Met een draadloze handbediening kun je snoerloos werken. Een draadloze handbediening is ontworpen voor alle soorten bedden en een verscheidenheid aan behandelstoelen en behandelbanken, en minimaliseert het risico dat personen over snoeren struikelen, terwijl de medewerkers tegelijkertijd een werkplek wordt geboden die ruimer en veiliger is. Draadloze handbedieningen helpen kabelbreuk te voorkomen en verminderen het gedoe met reiniging van kabels, zodat de hygiëne toeneemt.

Lees meer over draadloze oplossingen voor bedden en liften.

 
 

OneConnect™

Service op afstand – krijg direct hulp met de OneConnect-app en los kleine problemen snel op. Met de real-time status van je apparaten – zoals een bijna lege batterij – is probleemoplossing snel en eenvoudig, en is in een mum van tijd je apparatuur weer veilig in bedrijf. Monteurs kunnen op afstand een diagnose van toepassingen uitvoeren, zodat de juiste reserveonderdelen beschikbaar zijn wanneer zij op locatie zijn. Dit bespaart tijd, moeite en geld.

Lees meer over OneConnect voor bedden en liften.

 
 

IPX6 Washable DURA™

Hygiëne handhaven is cruciaal om het risico van infectie tot een minimum te beperken. Maak een einde aan inefficiënte en tijdrovende handmatige reiniging van patiëntenbedden die gemakkelijk bestand zijn tegen wasprocedures die agressiever zijn. Met IPX6 Washable DURA™ is je LINAK systeem geschikt voor wastunnels.

Lees meer over hygiëneoplossingen van LINAK voor bedden en liften.

 
 

Als je meer wilt weten, neem dan contact op met jouw lokale LINAK vestiging.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen