Contact us here
Marine

Actuatoroplossingen voor jachten

Met actuatoren van LINAK kunnen jachteigenaren allerlei delen verstellen, van bovenlichten, motorluiken en beugels t.b.v. de afstelling van stoelen en zwemplateaus. Daarnaast worden onze actuatoren grondig getest om in de meest ruwe omstandigheden optimaal te functioner. In de onderstaande video worden deze testen getoond.

Jachten

Flexibele actuatoroplossingen voor jachten

Eigenaren van jachten overal ter wereld hebben behoefte aan zowel comfort als betrouwbare besturingssystemen waarmee zij de toenemende hoeveelheid automatisering op hun vaartuig onder controle kunnen houden. Dit vraagt om veilige en duurzame oplossingen die bestand zijn tegen de ruwe omstandigheden op zee. Met lineaire elektrische actuatoren kunnen scheepsbouwers hun klanten het volgende bieden:

  • Veilige en veelzijdige oplossingen die bestand zijn tegen de effecten van wind, water, zout en zon
  • Intelligente beweging die is geïntegreerd in de hoofdbesturingspanelen
  • Onderhoudsvrije oplossingen die gemakkelijk zijn te installeren

Veiligheid heeft op zee natuurlijk de hoogste prioriteit. Ventilatie voor de motor en kleppen op balanssystemen moeten altijd en onder alle mogelijke omstandigheden volledig functioneel zijn. Ten tweede zal het algehele comfort aan boord de ervaring voor iedereen verbeteren. Gebruik actuatoren van LINAK om stoelen en bedden te verstellen, wakeboards wegklappen en zwemplateaus op te heffen of wat de wens van de klant ook is.

Bereid een systeem voor op een ruwe omgeving
Alles aan boord van een jacht moet weersbestendig en waterproof zijn – vooral bewegende onderdelen. Actuatoren van LINAK worden grondig getest en zijn dusdanig gecertificeerd dat ze onder alle soorten omstandigheden hun werk kunnen doen. Oplossingen zijn veelzijdig en klaar om te voldoen aan de behoeften van de klant – en dragen ook bij aan een grotere veiligheid.

Bied een oplossing die gemakkelijk op afstand te bedienen is
Moderne elektrische actuatoren worden geleverd met interfaces die klaar zijn voor integratie in de hoofdbesturingssystemen van het vaartuig. Hierdoor kan de eigenaar van het jacht alles bewaken en besturen vanaf de brug, waar alarmen en andere gegevens vanaf rondom het schip worden getoond.

Implementeer onderhoudsvrije actuatoren
Elektrische actuatoren zijn gemakkelijk te installeren. Er zijn geen “zwakke” plekken zoals slangen, pompen of kleppen. Er doet zich dus geen olielekkage of lawaai voor, en op geen enkel moment tijdens de levensduur van de actuatoren is onderhoud nodig. En mocht er toch iets niet goed gaan, dan is LINAK overal ter wereld aanwezig om direct hulp te bieden.

Lees meer
Lineaire actuator LA14
Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Bestanden

Focus op het marine milieu

Het maakt niet uit wat voor boot u hebt, LINAK kan u helpen – via onze actuatoren, kolommen en bedieningen – met de bewegingen die u nodig hebt.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

Maritieme toepassingen

IC-actuatoren van LINAK bieden een robuuste en betrouwbare afstelling voor allerlei onderdelen op zeilschepen, van luiken en daklichten tot kleppen op balanssystemen voor zeilboten.

Lees meer

Video’s over jachten

Ontdek meer over de elektrische actuatortechnologie die wordt gebruikt in jachten. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen