Contact us here
Veehouderijen

Graanverwerkingssystemen

Met actuatoroplossingen van LINAK kunt u deuren, kleppen en inlaten op graanfaciliteiten op afstand monitoren en regelen, en ze maken optimale basisproducten.

Graanverwerking

Veilige actuatoroplossingen voor graanverwerking

De steeds strengere regelgeving en controle binnen de voedingssector vereist flexibeler en nauwkeuriger verwerking van landbouwproducten. Tegelijkertijd staat de veiligheid van medewerkers in die sector hoog op de agenda. Met gespecialiseerde elektrische actuatoroplossingen profiteert u van voordelen als:

  • veilig en compact systeem, gecertificeerd om zelfs in zeer stoffige omgevingen te werken
  • eenvoudige installatie van duurzame onderdelen zonder lekkage of zwakke plekken
  • slimme oplossing die feedback kan geven en energie kan besparen

Bij graanverwerking is veiligheid de belangrijkste factor. Niet alleen zijn de machines in de sector flink uit de kluiten gewassen, maar graanstof dringt overal naar binnen en kan in grote hoeveelheden ontvlambaar en zelfs explosief zijn. Elektrische lineaire actuatoren kunnen op elke plek in de graanverwerking worden ingezet. Van de machines die het vervoeren naar graandeuren, wisselkleppen en graanliften in de opslag.

Houd uw gebouw veilig met gecertificeerde actuatoren
Bewegende delen in graanopslagen en -machines moeten vele jaren achtereen bestand zijn tegen zwaar stof. Actuatoren van LINAK zijn grondig getest om te voldoen aan strenge certificeringsnormen, zodat het terrein rond de graansilo veilig blijft.

Kies voor een eenvoudige en onderhoudsvrije oplossing
Elektrische lineaire actuatoren hebben geen slangen, pompen of compressoren. Onderhoud is dus niet nodig, en olielekkage komt niet voor. De actuatoren zijn makkelijk te installeren en zuinig met energie: dat heet kosten-efficiëntie. Verder zijn ze duurzaam en blijven ze zelfs onder zware omstandigheden 100% operationeel.

Ga voorzichtig te werk – en doe 't slim
Beweging is een essentieel onderdeel van graanverwerking – graandeuren openen en sluiten, omleiden en mengen tot optimaal basisproduct en veilig vervoer. Met een slimme en eenvoudig te integreren actuatoroplossing kunt u kleppen en deuren op afstand monitoren en aanpassen, inlaten regelen, en aanpassen voor nauwkeurige positionering en om overbelasting te voorkomen.

Lees meer
Lineaire actuator LA36
Lineaire actuatoroplossingen -- automatisering van graanverwerkingsapparatuur play-icon

Lineaire actuatoroplossingen - automatisering van graanverwerkingsapparatuur

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Bestanden

Focus op graanverwerking

Meer info over de voordelen van actuator-automatisering in graanverwerking.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

ATEX brochure

Meer informatie over ATEX- en IECEx-goedkeuringen voor het werken in stof-explosieve omgevingen.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Veehouderij toepassingen

Elektrische actuatoren van LINAK zorgen voor klimaatregeling, optimaliseren de voederautomatisering en bieden intelligente ventilatie in stallen overal ter wereld.

Lees meer

Video's die verband houden met graanverwerking

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt in graanverwerking. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen