Contact us here
Nieuws 16 september 2019

Nieuwe controlebox CA63 – de beste combinatie van analoog en digitaal

Voor OEM's die verstelbare gezondheidszorgapparatuur produceren met meer geavanceerde functies, zoals gelijkloop, botsbeveiliging en geheugenfuncties, biedt LINAK nu een controlebox met Bluetooth®.

Controlebox CA63

LINAK® heeft een gloednieuwe controlebox geïntroduceerd, de CA63 , voor een groot scala verstelbare medische voorzieningen. Hij wordt geleverd in precies dezelfde vorm en maat als zijn broer, de OpenBus™ CO61. Maar hij biedt andere opties dan de serie CO-boxen.

Biedt meer flexibiliteit bij het ontwerp van toepassingen
Bijvoorbeeld voor OEM's die een goed integreerbaar actuatorsysteem zoeken bij de eigen handbediening en/of voetschakelaar, is de CA63 een logische keuze. Dankzij de analoge input is het eenvoudig om uw LINAK® handbediening – of uw eigen model – te gebruiken en met de microprocessor kunt u de CA63 op diverse manieren regelen. Zoals gewoon op analoge wijze met vier kanalen, of door meerdere geavanceerde functies toe te voegen met behulp van dezelfde handset – eenvoudig door een paar aanpassingen van de software! 

Bluetooth® draadloze technologie – talrijke nieuwe opties
De CA63 is voorzien van Bluetooth voor draadloze bediening. U kunt uw LINAK-systeem voortaan bedienen met een draadloze handbediening of voetschakelaar. U kunt zelfs tegelijkertijd een draadloze en een vast aangesloten handset gebruiken.

Benut vertrouwde functies
De nieuwe analoge controlebox heeft veel van dezelfde voordelen als de serie CO-boxen met het oog op vermogen, veiligheid en wasbaarheid, bijv. de CO61 en CO71. Hij wordt geleverd met dezelfde 200 W SMPS als de CO61 en is ook IP-geclassificeerd met IPX6 Washable DURA™. Naast de vertrouwde soepele bewegingstechniek voldoet deze box aan alle LINAK-eisen betreffende installatiegemak en eenvoudige montage. Door een Port Junction Box PJ2 op te nemen bij uw CA63 kunt u in totaal zelfs zes volledige kanalen bedienen.

Als u meer informatie wenst over de nieuwe analoge controlebox CA63 voor moderne medische uitrusting, kunt u altijd contact opnemen met het LINAK® kantoor in uw regio

 

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onder licentie.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen