Contact us here
Nieuws 31 mei 2022

Click-on-feet: Klik en je bent klaar

Net toen je dacht dat onze bureauframes niet nóg eenvoudiger of sneller in elkaar konden worden gezet, hebben we het nog gemakkelijker gemaakt met een opkliksysteem voor bureauvoeten die een stevige basis vormen voor je nieuwe, in hoogte verstelbare bureau.

 

Klik! Het is de snelste beweging die je kan maken

Onderzoekers hebben onlangs ontdekt dat knippen met je vingers de snelste beweging is die een mens kan maken – 20 keer sneller dan knipperen met je ogen. En ook al claimen we geen nieuwe snelheidsrecords – dat is ongeveer zo lang als het duurt om een van onze nieuwe Click-on-feet te monteren.

Vrouw die met haar vingers knipt.
 

Met betere oplossingen het leven van mensen verbeteren

Sinds de introductie in 1998 van ons allereerste complete elektrische, in hoogte verstelbare systeem voor bureaus hebben de ontwerpers en engineers van LINAK bureausystemen ontwikkeld om het leven van onze klanten en eindgebruikers te verbeteren. Met de nieuwe Click-on-feet zijn we er opnieuw in geslaagd om het nog beter te maken met een gereedschapsvrije, intuïtieve en handige voetmontageoplossing.

 

Volledig compatibel voor maximale ontwerpflexibiliteit

De Click-on-feet zijn compatibel met ronde, rechthoekige en vierkante pootprofielen van de drietraps kolommen DL6 PLUS, DL11 PLUS, DL19 PLUS en DL21 PLUS, evenals met de rechthoekige en vierkante poten voor Desk Frame 2. De voeten zijn verkrijgbaar in twee lengtes, 710 mm en 560 mm, en in drie kleuren: wit, grijs en zwart.

Opklikvoeten in lengtes van 560 mm en 710 mm, weergegeven in wit, grijs en zwart bevestigd aan een bureaupoot. Geschikt voor rechthoekige, vierkante en ronde pootprofielen.

 

In één keer goed

De Click-on-feet zijn de kers op de taart van een reeds supergestroomlijnd en gemakkelijk uit te voeren montageproces en de perfecte aanvulling op onze nieuwe serie DL PLUS™ High-speed hefkolommen . De Click-on-feet zijn ook ideaal voor zowel onze full-frame oplossingen Desk Frame 1 als Desk Frame 2. Je hoeft alleen de schroeven te gebruiken waarmee het bovenblad is bevestigd. De rest is slechts zachtjes duwen en daarna klikken – en je bureau is klaar. De snelle en eenvoudige manier om een stevige basis aan je nieuwe zit-sta bureau te bevestigen.

Opklikvoet die wordt bevestigd aan een bureaupoot. Compatibel met de full-frame systemen Desk Frame 1 en Desk Frame 2 voor elektrisch verstelbaar kantoorbureau

 

Klein kantoor – thuiskantoor – elk kantoor

Het nieuwe opklikconcept is ontworpen voor klanten met een klein kantoor of thuiskantoor en vormt een gereedschapsvrije en supereenvoudige manier om de bureauvoeten stevig en veilig aan hun nieuwe bureau te bevestigen. Geen gedoe – met één klik zijn ze klaar.

We durven te zeggen dat het vrijwel onmogelijk is om een fout te maken – het is echt zo eenvoudig als met je vingers knippen.

Gedeeld beeld van een verstelbaar kantoorbureau in een thuiskantoor en een kleine kantooromgeving.
 

Lees meer over het brede assortiment DESKLIFT™ Feet en onze full-frame systemen voor kantoorbureaus.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen