Contact us here
Nieuws 1 december 2023

Hoogtepunten 2023

Nu we het einde van een ander opmerkelijk jaar bij LINAK naderen, kijken we met veel plezier terug op een aantal mijlpalen die we hebben bereikt.

Het hele jaar door zetten we ons in om de grenzen van innovatie op te zoeken en hoogwaardige en gebruiksvriendelijke actuatoroplossingen te leveren die aansluiten op de steeds veranderende behoeften van onze klanten en eindgebruikers.

 
Vier medewerkers van LINAK die voor de productieruimte zitten.

LINAK zet zich in voor duurzaamheid
Duurzaam denken is altijd al onderdeel geweest van onze besluitvorming, maar dit jaar hebben we een stap verder gezet door ons te verbinden aan het Akkoord van Parijs.

We werken aan initiatieven om onze voetafdruk in het klimaat te verbeteren, sterke wereldwijde LINAK® gemeenschappen te creëren en klanten te verzekeren dat hun kwaliteitsproducten zijn gebouwd in overeenstemming met milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde principes.

Lees er hier meer over.

 
 
LINAK DPI1K en DPI1C: bedieningspanelen met ingebouwde botsbeveiligingssensor voor zit-sta bureaus

De DPI-serie won de Red Dot Design Award
Deze zomer trof de Red Dot Jury opnieuw goed design en innovatie aan bij LINAK, en we zijn nu voor de tweede keer winnaar van de prestigieuze Red Dot Award. We werden erkend voor het ontwerp van onze nieuwe DPI-serie bedieningspanelen met ingebouwde botsbeveiligingssensor.

En, eens een winnaar altijd een winnaar, de DPI won ook de German Innovation Award als een van de innovaties die de toekomst vormgeven en levens verbeteren.

 
 

Nieuwe hoogtes die werden bereikt
In 2023 bereikten we nieuwe hoogten met de nieuwe ELEVATE™ hefkolom – een cobotpalletiseermachine die de prestaties verbetert door het bereik te verhogen voor palletisering.

ELEVATE is een gamechanger voor cobotprestaties, die zorgt voor een merkbare prestatieverbetering – met de hoge positienauwkeurigheid is het een eersteklas oplossing voor verbeterde palletiseeractiviteiten.

 
 
Voorkom infectie, verbeter de hygiëneoplossingen met antimicrobiële bescherming, LINAK Protect™.

Schoon met vertrouwen
Met 25 jaar inzet voor hygiëne blijft LINAK zich inzetten om de uitdagingen van morgen in de gezondheidszorg aan te gaan en we streven er voortdurend naar om de lat voor wasbaarheid hoger te maken.

‘Voorbereid zijn is de beste strategie’ is niet alleen een motto bij LINAK. We nemen hygiëne zeer serieus, vooral in deze tijden waarin hygiëne van het grootste belang is om de verspreiding van infectieziekten te voorkomen.

 

Terwijl we terugkijken op 2023, willen we al onze trouwe klanten, professionele leveranciers en medewerkers bedanken voor hun samenwerking gedurende het hele jaar. We willen ook onze dank uitspreken aan onze toegewijde medewerkers. Het harde werk en de teamspirit die ze belichamen, zijn wat LINAK echt definieert. Het zijn deze gecombineerde inspanningen die ons vooruit helpen in onze missie om het leven van mensen elke dag opnieuw te verbeteren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuatortechnologie en hoe deze voldoet aan de wereldwijde eisen van morgen.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen