Contact us here
Materiaal transport

Goods-to-Person-robotoplossingen

Actuatoren van LINAK helpen in geautomatiseerde magazijnen met Goods-to-Person-systemen bij het verhogen en verlagen van het hefdek van mobiele robots om rekken of schappen aan te grijpen en neer te laten.

Mobiele Goods-to-Person-robot

Actuatoren voor het verhogen van het dek van mobiele robots

Picking-robots werken in complexe magazijnomgevingen waar een intelligent magazijnsysteem taken toewijst aan de robotvloot. Dit vereist bewaking van de vloot in real-time. Flexibiliteit en efficiëntie van de gehele operatie zijn van groot belang terwijl de mobiele robot het zware werk doet. Actuatoren van LINAK® ondersteunen de prestatie van mobiele robots met essentiële kenmerken zoals:

  • Hoge vermogensdichtheid en energie-efficiëntie
  • Bewaking van de conditie en voorspellend onderhoud
  • Lange levensduur en betrouwbaarheid

In een magazijnsysteem dat werkt op basis van Goods-to-Person brengt de Autonome Mobiele Robot het rek of het schap naar de picker. Dit elimineert activiteiten die geen waarde toevoegen, zoals verplaatsing van de picker. De robot is uitgerust met een geïntegreerd verticaal hefdek om het schap of rek vanaf de grond los te maken voor transport en dit op de juiste plaats neer te zetten.

 
Wil je meer weten? Neem nu contact met ons op
 

Hoge vermogensdichtheid en energie-efficiëntie
Het smalle ontwerp van het rek of de basisplaat van het schap definieert de buitenste afmetingen van de mobiele robot. Componenten zoals batterij, aandrijfeenheid en navigatieapparatuur laten niet veel ruimte over voor de hefeenheid. Het compacte en energie-efficiënte ontwerp van actuatoren van LINAK maakt deze actuatoren ideaal voor gebruik in Autonome Mobiele Robots. Voedingsspanning tot 48 V, gebruikelijke communicatie-interfaces zoals CANopen of IO-link en duwkracht tot 15.000 N zijn slechts een paar van de uitstekende kenmerken die het vermelden waard zijn.

Bewaking van de conditie en voorspellend onderhoud
Het magazijnbeheersysteem vereist bewaking in real-time om de prestatie van het magazijn hoog te houden. Bewaking van de conditie waarin wordt voorzien door de geïntegreerde controller van de actuatoren van LINAK zorgt voor een uiterst efficiënt vlootbeheer door de robotcapaciteit aan te passen aan de feitelijke behoeften in het magazijn. Daarnaast worden met voorspellend onderhoud voor actuatoren onderhoudsbeurten gepland om uitval tot een absoluut minimum te beperken.

Lange levensduur en betrouwbaarheid
Magazijnen streven ernaar om 24 uur per dag en 7 dagen per week in bedrijf te zijn om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant. Uitval voor onderhoud en reparatie moet tot een minimum worden beperkt. Vanwege het grondig geteste ontwerp en de hoge betrouwbaarheid vereisen onze actuatoren weinig onderhoud en is uitval tot een absoluut minimum beperkt. De Long Life-actuatoren en levensduurcalculator B10 van LINAK stellen je in staat om de actuator af te stemmen op de onderhoudsintervallen van de mobiele robots.

Lees meer
Elektrische actuator LA36 van LINAK
Materiaalverwerking 101 - Unieke mobiele robot aan het werk in LINAK® Machining play-icon

Materiaalverwerking 101 - Unieke mobiele robot aan het werk in LINAK®

play-icon

Brushless DC motoren | Actuator Academy™

play-icon

B10 Life | Actuator Academy™

Bestanden

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Oplossingen voor materiaaltransport

Elektrische actuatoren en kolommen voor slimme en betrouwbare hefoplossingen in geautomatiseerde magazijnen en productielocaties.

Lees meer

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen