Contact us here
Nieuws 16 mei 2019

Nieuwe controlebox in CO-serie biedt meer opties voor de gezondheidszorg

LINAK® introduceert opnieuw een krachtige controlebox voor verstelbare toepassingen in de gezondheidszorg. Met een 280 W SMPS en de opmerkelijke IPX6 Washable DURA™ past de CO65 perfect in de rest van de serie LINAK® OpenBus™ controleboxen.

CO65

LINAK heeft zijn platform voor controleboxen in de gezondheidszorg uitgebreid, zodat het voor de fabrikant van medische apparatuur nu nóg gemakkelijker is om voor systeemfuncties de juiste combinatie te kiezen.

De nieuwe controlebox CO65 is een OpenBus™ controlebox met 4 kanalen en een intuïtief kabelmanagement dat is ontworpen voor programmeerbare actuatorsystemen. Daarmee worden ook de montagemogelijkheden groter.

Krachtig, wasbaar en met meerdere opties
De 280 W SMPS van deze controlebox maakt de CO65 een veelzijdige keus voor een breed scala aan toepassingen voor de fabrikant van ziekenhuis- en gezondheidszorgproducten. Samen met de CO71, die wordt geleverd met een 350 W SMPS, Bluetooth®-technologie en een CO-Link™-bedieningsoptie, is de CO65 uw keus nummer 1 als u op zoek bent naar hoog vermogen en snelheid en IPX6 Washable DURA™ op uw verlanglijstje staat.

Verbeter hygiëne met IPX6 Washable DURA™
Alle controleboxen in de CO-box-serie worden geïntroduceerd met de strenge LINAK norm IPX6 Washable DURA™, die is inbegrepen in de CO65. Deze norm betekent dat het product tegen water is beschermd en - aanzienlijk meer dan de huidige voorgeschreven norm - machinewasbaar is.

Dit stelt u in staat om toepassingen aan te bieden die voldoen aan de hoogste hygiënenormen en verstellingssystemen te leveren met een aanzienlijk langere levensduur.

Gemakkelijk te integreren en eenvoudig te monteren
De ingenieuze LINAK® beugeloplossing maakt het uiterst gemakkelijk om CO-boxen te monteren. Zowel beugels als controlebox kunnen in verschillende richtingen worden gemonteerd, optimaal afgestemd op uw toepassing, en alle CO-boxen kunnen zo nodig gemakkelijk worden gecombineerd met een accu-backup. Deze combinatie van functies volgt de nieuwe LINAK normen.

Als u meer wilt weten over de LINAK® controlebox CO65, neem dan contact op met het kantoor van LINAK in uw regio.

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen