Techniek & trends

Care For Tomorrow Today

Care for Tomorrow Today™ is een mindset bij LINAK. Een mindset die ons allemaal aanspoort om vooruit te denken en samen manieren te vinden om veiligheid, comfort en ergonomie te verbeteren voor patiënten en verplegend personeel over de hele wereld.

Nu steeds meer mensen zorg nodig hebben en er steeds minder mensen zijn om daarvoor te zorgen, is het meer dan ooit zaak om slimme oplossingen te bedenken, die naar efficiënte workflows leiden en die comfort en veiligheid van patiënten verhogen. Daarom is de mindset 'Care for Tomorrow Today' bij LINAK van toepassing op alles wat we doen.

We zijn ervan overtuigd dat vooruit denken doorslaggevend is. Alleen vanuit die denkwijze kunnen we de wereld de geavanceerde ergonomische oplossingen bieden die daadwerkelijk verschil maken. We hopen dat u met ons meegaat in die uitdaging.

Maak een positief verschil
We moedigen u aan om uw vakmanschap te koppelen aan onze Intelligent Care Solutions™ om zodoende de kwaliteit van belangrijke voorzieningen als verzorgingstehuisbedden, rolstoelen, patiënten tilliften en onderzoektafels naar een hoger niveau te tillen Niet alleen voor het welzijn van patiënten en verzorgers, maar ook voor de samenleving.

Of kort gezegd: 'Care for Tomorrow Today'.

“Met slimme zorgoplossingen als slimme bedden vermindert onze tijd aan het bed niet. De technologische vooruitgang stelt ons vooral in staat om bezoeken effectiever te plannen: dus als patiënten onze hulp écht nodig hebben. Dat betekent veel voor patiënten en hun familie – en voor ons.”

Henriette Petersen, Verpleegkundige.

Bestanden

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.