Contact us here

Monitor

Leer meer over de details van de actuatorprestatie in je toepassing met real-time en historische gebruiksgegevens.

 

Bewakingsanimatie

 

Bewaking kan realtime en historische gebruiksgegevens bieden om het inzicht te verdiepen. De gegevens kunnen worden gebruikt om meer te weten te komen over de prestaties van de actuator in de toepassing. Dit is onderdeel van de I/O™ interface van LINAK® en is een van de diverse opties die je aan je actuator kan toevoegen om de vruchten te plukken van slimmere lineaire beweging.

Hieronder vind je een overzicht van de functies die je met Monitor kunt verkrijgen. Deze kunnen allemaal worden geconfigureerd in onze ondersteunende configurator Actuator Connect™.

 
 

Pictogram Actuator Connect™-software

Actuatoren met IC Integrated Controller™ van LINAK® zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan speciale eisen en behoeften van de klant. Configureer je actuator via de intuïtieve Actuator Connect™-configurator.

Download hier een gratis versie van de nieuwste Actuator Connect-configurator.

 
 

Stel de actuator in bedrijf en bewaak real-time gegevens

- en leer of de actuator werkt zoals bedoeld

De Actuator Connect-configurator van LINAK toont real-time grafieken met een weergave van stroomverbruik, temperatuur, positie, etc. die vooral in de prototypefase waardevol kunnen zijn.

Door actuatortests uit te voeren, krijg je een indicatie of de eerste berekeningen hebben geleid tot de juiste actuatorspecificaties.

Je kan deze gegevens analyseren om te bepalen of de actuator geschikt is voor je toepassing of dat deze verder moet worden afgesteld om soepeler te kunnen werken zodat de levensduur langer wordt.

 

Krijg een kort overzicht van de belangrijkste historische gebruiksgegevens

- die zijn opgeslagen in de actuator

Vanaf de eerste keer dat de actuator wordt ingeschakeld, worden gebruiksgegevens verzameld en intern opgeslagen gedurende de levensduur van de actuator en kunnen deze worden uitgelezen.

Hoewel real-time gegevens een goede momentopname van een klein aantal parameters geven, bieden de historische gegevens diepgaand inzicht in de prestaties in de loop der tijd.

Door deze gegevens te analyseren, kan je ondersteuning bieden voor constante verbeteringen na veldtests of verdere ontwikkeling van bestaande machines.

 

Exporteer een PDF met uitgebreide gebruiksgegevens

- van de volledige levensduur van de actuator

Het is mogelijk om als PDF een volledig rapport te downloaden met algemene informatie over de actuator (type, positie, laatst bekende status, etc.) en uitgebreide gebruiksgegevens die een samenvatting geven van alle opgeslagen historische gegevens (incl. foutenlogboeken) gedurende de gehele levensduur van de actuator. Gebruik dit om de prestaties van één actuator te analyseren of om meerdere actuatoren te vergelijken.

De PDF bevat ook het feitelijke bedradingsschema en de softwareconfiguratie die kunnen worden gebruikt als je nieuwe actuatoren wilt bestellen of eenvoudigweg als startpunt voor een technisch gesprek met je lokale LINAK-contactpersoon.

 

Ga verder dan positiefeedback

- en gebruik de analoge of digitale uitgang om het stroomverbruik of de temperatuur in real-time te bewaken

Je kan, net zoals wij real-time grafieken aanbieden, via een analoog of digitaal signaal rechtstreeks naar je PLC real-time informatie krijgen over het stroomverbruik en de temperatuur van de actuator.

Hier wordt een interval gedefinieerd en als de waarden worden overschreden, wordt er een signaal naar de controller gestuurd. Het is aan jou om te beslissen hoe je gebruik maakt van deze informatie – potentieel in relatie tot veranderingen in het gebruikspatroon.

 

Lees hier meer over onze I/O-interface of hieronder over de andere I/O-opties.

IC Integrated Controller™

De ingebouwde interface-opties zijn een van de vele voordelen van onze actuatoren met IC Integrated Controller

Ontdek meer

Heb je vragen?

- Ons team staat klaar om je te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.